REKLAMI GEÇ

Milli seferberlik çağrısına 2 ayda 8.453 istihdam ile destek

Milli seferberlik çağrısına 2 ayda 8.453 istihdam ile destek

Denizli’de Vali Ahmet Altıparmak tarafından yürütülen “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı sonuç verdi. Vali Altıparmak, 2 ay içinde 8 bin 453 kişinin istihdam edildiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2017 Çarşamba, 12:50

Tekstil, mermer, makine, deri gibi birçok sanayi sektörünün bulunduğu bunların yanı sıra tarım ve hayvancılıkta da Türkiye ihracatına çok önemli katkısı olan Denizli, “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı çağrısına da en önemli desteği veriyor.

ÖNEMLİ RAKAMLARA ULAŞILDI
Vali Ahmet Altıparmak önderliğinde düzenlenen toplantılarda konunun uzmanları tarafından işadamlarımız ve diğer paydaşlara devletin istihdama verdiği destek anlatılmıştı. Denizlili sanayici ve işadamları, istihdam seferberliği çağrısına, Ocak ayında 2.631, Şubat ayında ise 5.822 kişinin istihdamı ile önemli bir katkı sağladı.

“DENİZLİ ÖNDER VE ÖRNEK BİR İL”
Denizli’nin müteşebbis yapısı ile Türkiye’de birçok konuya önderlik eden ve örnek olan bir kent olduğunu belirten Vali Ahmet Altıparmak, iki ayda istihdam edilen 8 bin 453 kişinin çok önemli bir rakam olduğuna dikkat çekti, her ay bu rakamın artacağına gönülden inandığını söyledi.

İstihdam kapısını sonuna kadar açan Denizlili işadamlarına teşekkür eden Vali Altıparmak, “Denizli’de Ahilik Kültürü ile yetişen, bu kültür ile ticaret yapan işadamlarımız, müteşebbis yapısını bir kez daha göstermiştir. Birçok sanayi ve üretim alanında ülke ekonomisine önemli katkı sunan, ihracatta her zaman ilk 10’un içinde yer alan Denizlili işadamlarımıza, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmayarak destek verdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki bu seferberlik her ay artarak devam edecektir. Gün birlik olma ve ülkemizi; Büyük Önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine en iyi şekilde taşıma günüdür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı