REKLAMI GEÇ

Muhasebecilerde seçim heyecanı

Muhasebecilerde seçim heyecanı

Denizli SMMM Odası’nın, 24-25 Mayıs’ta yapılacak lan genel kurulu için adaylar çalışmalarına başladı. SMMM Hüseyin Bayazıt başkanlığında oluşturulan, Mesleki Çalışma Grubu adlı aday yönetim kurulu seçim bürosu açtı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2008 Cumartesi, 00:00

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Seçimli Genel Kurulu için adaylar çalışmalarına başladı. 24-25 Mayıs 2008’de yapılacak olan genel kurulda, şimdilik sadece Hüseyin Bayazıt aday olduğunu açıkladı. SMMM Hüseyin Bayazıt başkanlığında oluşturulan Mesleki Çalışma Grubu adlı aday yönetim kurulu çalışmalarını başlattı. Mesleki Çalışma Grubu, çalışmalarını bundan böyle, tüm meslek mensuplarıyla birlik ve beraberlik içinde, Ulu Çarşı İş Hanı 4. kattaki seçim bürosunda sürdürecek.

Denizli Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Delice ve çok sayıda meslek erbabının katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde, büronun açılış kurdelesi Denizli Vergi Dairesi Başkanı Delice tarafından kesildi.

Mehmet Delice açılışta yaptığı konuşmada, Mesleki Çalışma Grubu’nun, farklı fikirleri uyumlu biçimde bir araya getirmiş olması açısından önemli bir oluşum olduğunu kaydetti. Delice, bu seçimde de tatlı bir rekabet yaşanacağını ama kazananın Denizli olacağını söyledi.

Mesleki Çalışma Grubu Başkanı Hüseyin Bayazıt da bir konuşma yaparak, sorunlara çözümler bulmak ve bunları hayata geçirebilmek için aday olduklarını belirtti. Bayazıt, “Kamuoyu şunu bilmelidir ki, ülkemizin geçmekte olduğu ekonomik süreçte piyasanın en gerçek anlamda nabzını tutan, yönlendiren, devlet ile müteşebbis arasında en dinamik köprü olan bir meslek örgütünün kendisine ve misyonuna yakışır bir görev alması zamanı gelmiştir. Bizler Denizli’de faaliyet gösteren birçok meslek mensubu olarak bu misyonu üstlenmek ve görev alarak Denizlimize ve ülkemize faydalı çalışmalar yapmak adına birçok farklı fikir ve düşüncedeki arkadaşlarımızla sorunlarımızı çözmek için bir çatı altında birleştik. Bizler mesleğin ve meslektaşların menfaatlerini savunan, onları geleceğe hazırlamaya talip bir ekibiz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı