REKLAMI GEÇ

LOOK’N Stil Atölyesi konuklarını ağırlıyor

LOOK’N Stil Atölyesi konuklarını ağırlıyor

İki saat boyunca her defasında stil üzerine farklı konuların enine boyuna konuşulduğu, moda ve giyim tüyoları üzerine keyifli sohbetlerin yapıldığı LOOK’N Stil Atölyesi konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2017 Çarşamba, 09:26

Uzun yıllar tekstil sektöründe mühendislik, müşteri temsilciliği, satış, pazarlama, planlama, görsel imaj yönetimi alanlarında çalışan ve halen Denizli ve İstanbul’daki ofislerinde bireysel ve kurumsal Stil Danışmanlığı hizmeti veren Nilüfer Bayrak, Çamlık’daki LOOK’N Stil Atölyeleri’nde konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Stil Danışmanı Nilüfer Bayrak, giyim tarzı konusunda yeni ve ilginç şeylerden bahsedilip, keyifli sohbetlerin yapıldığı Stil Atölyesinde her hafta Cumartesi günleri 8 katılımcıyı ağırlıyor ve farklı konularda bilgiler paylaşıyor.

UYGULAMALI ANLATIMLA…
Bayrak, “Stil Atölyelerimizde; Vücut tipleri neler? Hangi vücut tipi nasıl giyinmeli? Kumaş, kesim, desen, renk kullanımı ile en ideal görünüm nasıl sağlanır? Bunlar ve daha fazlasını 2 saat boyunca interaktif ve uygulamalı olarak keyifle konuşuyoruz. Anlatımlarımızın olumlu sonuçlar vermesi amacıyla katılımcı sayımızı 8 ile sınırladık” dedi.

“GİYİMİNİZ SİZİ ANLATIR”
Stil Atölyeleri’nin, kişinin kendi görünümüyle ilgili doğru seçimler yapmaları konusunda katkı sağladığını belirten Bayrak, “Stil, kendinizi dünyaya ifade etme biçiminizdir. Sizi siz yapan karakteriniz, hayat felsefeniz, özgüveniniz, inançlarınız, değerleriniz, zevkleriniz gibi yapı taşlarının bir araya gelip harmanlanmasından, dışarıdan bakan gözlere ne kaldığıdır. Siz konuşmadığınızda bile, o sizi anlatır. İlk izlenim ve dış görünüm ilişkilerimizde ilk belirleyici olarak hayatımıza yön veriyor. İlk izlenim süresi, kişiden kişiye göreceli olarak değişse de önemi tartışılmıyor ve günümüz dünyasında bu süre 6-7 sn. ye kadar kısalmış durumda. Ne yazık ki insanların algısındaki yerimiz, karakterimiz, bilgimiz ya da becerilerimiz yerine, dış görünüm, beden dili, konuşma gibi değişken özelliklerimize ve anlık seçimlerimize göre belirleniyor. Hal böyle iken; Bir stil danışmanı ile çalıştığınızda, görünümümüzle ilgili daha doğru seçimler yapabilir ve o andaki kişisel ve profesyonel hedeflerinize, beklentilerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Stil danışmanından aldığınız destekle, kişiliğiniz ve görünümünüz arasında bir uyum yakalarsınız ve bu uyum, bireysel yaşam ve iş hayatındaki çizginizi daha yukarı taşımanızı sağlar. Stil danışmanı, stilinizi en doğru şekilde yansıtmanızı sağlarken, sahip olduğunuz enerji, zaman, para gibi kaynaklarınızı optimum kullanmanız mümkün olur. Potansiyelinizi ortaya çıkartmak, özgüveninizi arttırmak, özel hissetmek, girdiğiniz ortamlarda iz bırakmak ve sonuçta kendi kimliğinizin mimarı olmak, Stil Danışmanı ile çalışmanın size getirileridir. LOOK’N Stil Atölyelerimizde, bu konuların ışığında, konuklarımıza uygulamalı olarak kendi giyim stillerini yaratmalarında yardımcı oluyoruz” dedi.

İLETİŞİM:
Web: www.lookn.com.tr
Ins: lookn.nilüferbayrak
Face: www.facebook.com/lookn.niluferbayrak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı