REKLAMI GEÇ

Oda üyelerine çıkartma

Denizli Emlakçılar Meslek Odası, oda üyesi emlakçılara araçlarına ve işyerlerinin kapılarına asmak üzere çıkartma dağıtıyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Eylül 2007 Salı, 00:00

Milliyet Emlak ve Denizli Emlakçılar Meslek Odası, ortak bir çalışmaya daha imza atıyor. Oda üyesi olan ve olmayan emlakçıların, vatandaşlar tarafından kolaylıkla birbirinden ayırt edilmesi için, oda üyesi emlakçılara çıkartma dağıtılıyor. Denizli Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Atilla Coşkun, “Üyelerimiz, bu çıkartmaları, araçlarına ve kapılarına yapıştıracak. Çıkartmalarda, ‘Bu ofis, Emlakçılar Meslek Odası üyesidir’ ibaresi yer alıyor. 444 41 44 numaralı telefonumuz da çıkartmada var. Bu çıkartma ile emlakçının odamıza üye olduğu açıkça belli olacak. Bu çıkartma, ‘Bu emlakçı odamızın üyesidir, güvenle alışveriş yapabilirsiniz’ anlamına geliyor” dedi.

Coşkun, oda üyelerine yönelik çalışmalarından birinin de oda üyesi tüm emlakçıların, emlak programı kullanmasını sağlamak olduğunu söyledi. Coşkun, “Yakında, tüm üyelerimiz emlak programı kullanacak. Bu program sayesinde, üyelerimizin yaptığı satışların tümünü kontrol edebileceğiz. Program ile her sözleşme bilgisayardan çıkartılacak. Yani sözleşmeler, belli bir içeriğe kavuşmuş olacak. Yaz-çiz dönemi bitecek. Bu uygulama, www.demo.org.tr sitesi üzerinden yapılacak. Her üyemize bir şifre vereceğiz ve sitede kendi bölümüne girebilecek” diye konuştu. Coşkun, vatandaşlara da emlakçıdan yaptıkları alışveriş sonrası mutlaka sözleşme almaları gerektiği uyarısını yaptı. Coşkun, “Zaman zaman emlakçıdan bir mülk satın alan vatandaşlar, bu kararlarından vazgeçiyorlar. Bazen de anlaşmazlık ortaya çıkabiliyor. Bu durumda, bize yardım etmemiz için gelen vatandaşlarımızın bir çoğuna, emlakçı ile sözleşme yapmadıkları için yardımcı olamıyoruz. Oda üyelerimizin, neredeyse yarısı sözleşmesiz çalışıyor. Bu oranı yüzde 100’e çıkartmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı