REKLAMI GEÇ

“Özelleştirmelerden ders çıkartılmalı”

“Özelleştirmelerden ders çıkartılmalı”

Ziraat Bankası Bölge Müdürü Necmi Demir’i ziyaret eden MÜSİAD Denizli Şubesi Başkanı Ayhan Doğruyol, devlet bankalarının, banka özelleştirmelerinden ders çıkarması gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2008 Cuma, 00:00

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, MÜSİAD Denizli Şubesi eski Başkanı Mehmet Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ziraat Bankası Bölge Müdürü Necmi Demir’i ziyaret etti.

Ziraat Bankası Bölge Müdürü Demir, ilin kalkınmışlık düzeyi ile bölgedeki bankacılık sektörünün paralel ilerlediğini belirterek, Ziraat Bankası’nın, her geçen gün kendisini yenileyerek hizmet kalitesini artırdığını söyledi. Demir, “Ülkemizin dört bir tarafında hizmet veren bankamız, çiftçimize vermiş olduğu destekler ile tanınıyor. Artık sadece çiftçimize değil, çeşitli sektörlerde çalışan müteşebbisimize destek veriyoruz” dedi.

Bankacılık sektörünün çok hızlı geliştiğini kaydeden Başkan Doğruyol, “Bir ekonomide mali sistem; mali aracılar, mali araçlar ve mali piyasalardan oluşur. Mali sistemin temel unsurlarından biri de bankacılık sektörüdür. Bankacılık sektörü ise her geçen gün gelişen, değişen bir sektördür” dedi.

Ziraat Bankası’nın, Osmanlı Devleti’nden bugüne kadar kökleşmiş bir yapıya sahip olduğunu ve Anadolu’nun dört bir tarafında faaliyet gösteren banka olduğunu kaydeden Başkan Doğruyol, “Bankacılık sektöründe, önemli değişim ve gelişmeler yaşıyoruz. Ülkemizdeki bankalar her geçen gün özelleştiriliyor. Devlet bankalarının bu özelleştirmelerden ders çıkartması lazım. Ziraat Bankası en kısa zamanda dünya bankaları ile yarışacak seviyeye çıkması gerekiyor. Bu konuda gerekli adımların atılarak hak ettiği yeri alacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı