REKLAMI GEÇ

Özpekler Yem piyasanın hakimi oldu

Özpekler Yem piyasanın hakimi oldu

Denizli’de 2017 yılında kurulan ve Türkiye’nin en modern yem fabrikası özelliğini taşıyan Özpekler Yem, iç piyasanın ardından ilk ihracatını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2018 Cumartesi, 12:23

2017 yılının Mayıs ayında faaliyete geçen ve 30 milyon TL’ye mal olan Özpekler Yem Sanayi, kısa süre içinde adından söz ettirmeye başladı.
15 kişinin çalıştığı ve tamamen teknolojik sistem üzerine kurulan fabrikada günlük 130 ton, aylık ise 3 bin 900 ton balık yemi üretiliyor. Yıllık ise 50 bin ton yem üretilmesi hedefleniyor.

ÖNCE İÇ PİYASA SONRA İHRACAT
İç piyasada Denizli, Muğla, Isparta, Manisa, İzmir ve Van başta olmak üzere birçok ile kaliteli balık yemi verdiklerini ifade eden Özpekler Yem Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Özpek, Azerbaycan, İran, Gürcistan, Kazakistan, Romanya ve Bosna Hersek ile temasta olduklarını ve gönderilen yemlerin beğenildiğini söyledi. İlk ihracatlarını Azerbaycan’a yaptıklarını anlatan Özpek, zaman geçtikçe ihracatlarının artacağını kaydetti.

HEDEF 10 MİLYON EURO
Türkiye’nin en modern balık yemi fabrikasını kurduklarını dile getiren Yasin Özpek, yıllık ihracat hedeflerinin 10 milyon Euro olduğunu açıkladı.

Her türlü balık yemi ürettiklerinin altını çizen Özpek, “Üretmeyi seviyoruz. Balık yeminde yeni bir çığır açtık. Her yaptığımız işi dürüstçe ve aşkla yapıyoruz. Bu da bizi başarıya götürüyor. İlk ihracatımızı Azerbaycan’a yaptık, birçok ülkede görüşmelerimiz olumlu sürüyor. Yıllık 50 bin ton yem üretip 10 milyon Euro ihracat hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar

çağla etiket   -  Bağlantı 1 Kasım 2022, 13:58

Merhabalar pe rulo100x300 etiket 7.2 $

100×300 wax ribon 1.85 $

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı