REKLAMI GEÇ

Renes Balık Restoran hizmete girdi

Renes Balık Restoran hizmete girdi

Denizli yeni bir lezzet durağına kavuştu. Balıkta, Türk ve dünya mutfağını harmanlayıp zengin bir menü hazırlayan Renes Balık Restoran hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2016 Perşembe, 11:48

Bez Tekstil’in sahibi Kellece Ailesi’nin sahibi olduğu Renes Balık Restoran, düzenlenen törenle Pamukkale’nin Zeytinköy Mahallesi Acıpayam karayolu üzerinde hizmete açıldı.

denizli-renes-balik-restoran-4

Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizlili işadamları ve davetliler katıldı.

denizli-renes-balik-restoran-2

Açılış kurdelesini kesen Başkan Zolan, Denizli’ye yeni bir tesis kazandıran Kelleci Ailesi’ni kutladı, Renes Balık Restoran’a bol kazançlar diledi.

TÜRK VE DÜNYA LEZZETLERİ BİR ARADA
Renes’in balık çeşitleriyle farklı lezzetler sunacağını belirten Güliz Kelleci, “Zengin menü ve taze balık çeşitlerini konuklarımızın beğenisine sunuyoruz. Menümüzü belirlerken, dünya ve Türk mutfağını harmanlayarak özel bir çalışma gerçekleştirdik. Farklı pişirme tekniği ile hazırlanan balık mantı, balık simit ve balık lahmacun gibi çeşitlerimiz şimdiden Denizliller tarafından çok beğenildi” dedi.

denizli-renes-balik-restoran-1

RAMAZAN AYI’NA ÖZEL İFTAR MENÜSÜ
Renes mutfağını oluştururken çok hassas davrandıklarının vurgulayan Kelleci, “Balık çeşitlerinin seçimini kendimiz yapıyor, mutfağımızda kaliteden ödün vermiyoruz. Mevsimine göre en az 8 farklı balık çeşidimiz mutlaka menümüzde yer alıyor. Balık çeşitlerimizin yanında mezelerimiz, kırmızı et seçeneklerimiz ve tatlılarımız ile de lezzet konusunda iddialıyız. Renes ustaları, balık konusunda 30 yıllık aşçılık kariyerine sahip. Haftanın 7 günü 10.00 ile 24.00 saatleri arasında açığız. Ramazan ayı için özel olarak iftar menüleri hazırladık. Tüm Denizlilileri, Renes’in huzur dolu bahçesinde sunulan ziyafete davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı