REKLAMI GEÇ

SAN FRANCİSCO SOKAKLARINDA BİR DENİZLİLİ

SAN FRANCİSCO SOKAKLARINDA BİR DENİZLİLİ

Denizli dövizin önlenemez yükselişi ile daha çok çalışarak ve daha çok üreterek mücadele ediyor. Doğal taşta pazar payını genişletmek isteyen Türkiye’nin önemli kozu Denizlili üreticiler. Faber Mermer’in ABD’deki tesislerinde Denizli dokulu ürünleri ile dikkat çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2018 Cuma, 16:48

Türkiye dolardaki yükselişle mücadele ederken bir yandan da Denizlili ihracatçılar pazar paylarını artırmak için ülke ülke dolaşıp temaslar kuruyor.
Doğal taş sektörünün temsilcileri Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, Denizlili işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol önderliğinde Avustralya’da temaslarını sürdürürken pazarın önemli aktörlerinden ABD’de de mücadele veren firmalar bulunuyor.

İşadamı Yasin Cinkaya’nın sahibi olduğu Faber Mermer, San Francisco kentindeki mağazası ile Denizli’ye özgü doğal taşların bu ülkede tanıtımını gerçekleştiriyor. Uzun süredir ABD’ye mal veren firmanın müşteri portfoyü her geçen gün artarken, Amerikalılar, başta tranverten mermer olmak üzere Denizli ürünlerine karşı ilgisini daha da yükseliyor.

San Francisco’nun güneyindeki Palo Alto bölgesindeki bu Türk mağazasının müdavimleri arasında Hollywood’un ünlü simaları da yer alıyor.

Kısa süre öncesine kadar Amerika’daki operasyonun başında bulunan işadamı Yasin Cinkaya doğal taşta ihracat verilerini artırmak için ellerinden geleni yaptıklarının altını çizdi.
San Francisco sokaklarında dikkat çeken Faber Mermer’in yön işaretleri ise sıklıkla bölgede bulunan doğal taş alıcıları tarafından fotoğraflanıyor. Bu çekim merkezi pek çokları için bulunması prestijli bir mağaza halini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı