REKLAMI GEÇ

Sanayicilere çağrı

Sanayicilere çağrı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’nda konuşan Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, sanayicilerin nasıl bir elemana ihtiyaç duyduklarını Kurul’a bildirmelerini istedi ve “Açılacak mesleki eğitim kursları buna göre düzenlenecek” dedi.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2010 Salı, 16:10

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya; Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Yürütme Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Handan Kumaş ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, İl İstihdam Kurulu çalışmalarının hızla devam ettiğini, açılacak kursların belirlenmesi amacıyla, sanayicilerin nasıl bir elemana ihtiyacı olduğu konusunda işadamlarının bilgilendirilmeleri gerektiğini söyleyerek, kurul üyelerinin kurumlarında istihdam ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmalarının önemli olduğunu söyledi.

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’nda şu konular görüşüldü:
-2010 yılı işgücü faaliyetleri hakkında bilgi verilmesi,
-Bilgisayar Destekleri Tasarım Elemanı (CATİA), Bilgisayar Destekli Tasarım Elemanı (SOLİDWORKS), Klasik Türk Mutfağı (Aşçılık) Kurslarının 2010 yılı eğitim planına alınması,
-KOSGEB-Can Suyu kredilerinin kullanılması ve geri ödenmesinde esnafın yaşadığı sorunların giderilmesi konusu,
-İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü’nün oluşturulacağı belli bir program dahilinde ilçelerde ve beldelerdeki okulların dolaşılarak iş ve meslek danışmanlığı rehberliğinin verilebilmesi için odalar ve sivil toplum kuruluşlarından teknik destek sağlanması konuları görüşüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı