REKLAMI GEÇ

Sarıkaya Ayakkabı’dan bayrama özel hizmet

Sarıkaya Ayakkabı’dan bayrama özel hizmet

Denizli’nin en köklü kuruluşlarından Sarıkaya Ayakkabı, Bayramyeri Meydanı, Gazi Bulvarı ve Pınarken’teki satış mağazalarında hizmet vermeye devam ediyor. Sarıkaya Ayakkabı Sahibi Ali Sarıkaya, 36 yıllık tecrübesiyle kaliteyi, hem açılış hem de Ramazan Bayramı dolayısıyla özel indirimli fiyatlarla Denizli halkının hizmetine sunduklarını belirtti. Sarıkaya, ayrıca oruç ve sıcaklar nedeniyle gün içinde alışveriş yapamayan müşterileri için bugünden itibaren gece saat 24.00’e kadar açık olacaklarının müjdesini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2016 Perşembe, 08:15

Denizli’de ayakkabı sektöründe 36 yıllık tecrübesiyle, müşterilerine modern, rahat ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Sarıkaya Ayakkabı, Bayramyeri Demirciler Caddesi’ndeki 3. satış mağazasında, hem açılış hem de Ramazan Bayramı’na özel fiyatlarla Denizli halkının hizmetinde.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-5

YÜZDE 50’YE VARAN İNDİRİMLER
3. satış mağazasının birkaç gün önce Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde açtıklarını dile getiren Ali Sarıkaya, “Burada 5 katlı binada hizmet veriyoruz. Mağazamızda deri kadın, erkek, çocuk ve spor ayakkabı çeşitleri bulunuyor. Mağazamızda, hem bayram nedeniyle, hem de açılışa özel indirimler uyguluyoruz. Kaliteyi yüzde 50’lere varan indirimli fiyata sunuyoruz” diye konuştu.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-6

GECE SERİNLİĞİNDE ALIŞ-VERİŞ İMKANI
Ali Sarıkaya, son günlerde mevsim normallerin üzerinde seyreden hava sıcaklarının vatandaşları olumsuz etkilediği belirterek, “Bir de oruçlu olunca, vatandaşlar zor durumda kalıyor. Biz de vatandaşların bayram alışverişini gecenin serinliğinde rahatlıkla yapabilmeleri için, gece açık olacağız. Denizli halkını gece saat 24.00’e kadar hizmet vereceğiz” dedi.

3 MAĞAZA İLE SATIŞ HİZMETİ
Uzun süredir ihracat yaptıklarını ve son yıllarda artan üretim kalite standartları ile birçok ünlü marka için üretim yaptıklarını ifade eden Sarıkaya Ayakkabı Sahibi Ali Sarıkaya, 6 yıldan bu yana açtıkları satış mağazalarında da perakende satış yaptıklarını kaydetti.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-4

Ali Sarıkaya, “Üretimimizin yüzde 90’ını ihraç ediyorduk. Ayrıca tanınmış birçok markanın fason üretimini de yapmaktayız. Perakende hizmetimiz ihraç fazlası ürünlerin satışı ile başladı. Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikamızın yanında açtığımız mağazada, ihraç fazlası ürünlerimizi pazarlıyorduk. Talep artınca OSB’deki mağazamızı kapatıp, Ankara Yolu üzeri – Pınarkent’te satış mağazası açtık, perakende satışa adım attık. Ardından Gazi Bulvarı’nda İnba İşmerkezi’nin zemin katında ikinci mağazamızı hizmete sokarak deri ayakkabının rahatını, kalitesini, şıklığını Denizli halkı ile buluşturduk” dedi.

denizli-sarikayalar-ayakkabi-3

İŞİN MUTFAĞINDAN GELİYORUZ
Ayakkabı sanayinin öncü firmalarından Sarıkaya Ayakkabı Sanayi’nin 36 yıllık deneyimi olduğunu vurgulayan Sarıkaya, “Denizli halkı bizi tercih ediyorsa, bunun tek bir nedeni var, o da kalite ve uygun fiyatın yanı sıra, satış sonrası verdiğimiz hizmet. Sattığımız ayakkabıda sorun yaşanırsa anında çözüm üretiyoruz. Müşteri biliyor ki, sorun yaşamayacak, yaşarsa da kısa sürede çözüme kavuşturulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı