REKLAMI GEÇ

Sarıkaya Ayakkabı’dan Denizli’ye teşekkür

Sarıkaya Ayakkabı’dan Denizli’ye teşekkür

Kısa süre önce 3. mağazasını Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde açan Sarıkaya Ayakkabı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Sarıkaya Ayakkabı Sahibi Ali Sarıkaya, Denizli halkına rahat ulaşabilmek ve nezih bir ortamda alışveriş imkanı sunmak için açtıkları mağazaya yoğun ilgi gösteren Denizlililere teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Temmuz 2016 Cuma, 08:40

Acıpayam’ın Yeşilyuva Mahallesi’nde başlayan ayakkabı yolculuğunu mağazalar zinciri ile taçlandıran Sarıkaya Ayakkabı, kısa süre önce Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde açtığı 3. mağaza ile Denizli halkına artık daha yakın.
denizli-aykut-goksin-ic

Açılışın üzerinde kısa bir süre geçmesine rağmen Denizli halkının vazgeçilmezleri arasındaki yerlerini aldıklarını belirten Sarıkaya Ayakkabı Sahibi Ali Sarıkaya, “Sarıkaya Ayakkabı ile rahat adımlar sloganı ile çıktığımız bu yolda, çalışmalarımız ve emeklerimiz karşılıksız kalmadı. İlkeli duruşumuz Denizli halkının takdirini kazandı ve bizi tercih ettiler” dedi.

Sarıkaya, ” Bayramyeri Demirciler Caddesi’nde 3. mağazamızı açabildiysek, bu Denizli halkının sayesinde olmuştur. Denizlililer, 5 katlı yeni mağazamızda alışverişini rahatlıkla yapabiliyor, istediği ayakkabıyı uygun fiyata alabiliyor. Biz de bu güvenin mutluluğunu yaşıyoruz. Teşekkürler Denizli” diye konuştu. 

denizli-sarikaya-ayakkabi-gece-alisveris-imkani-ic-1

Ali Sarıkaya, Denizli halkının Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da tebrik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı