REKLAMI GEÇ

Seni seviyorum demek HACI ŞERİF ile çok tatlı

Seni seviyorum demek HACI ŞERİF ile çok tatlı

“Seni seviyorum” demek, sevgiyi anlatmak hiç bu kadar tatlı olmamıştı. Denizli’nin tatlı ustası, sürekli geliştirdiği ürün çeşitleri ile ünü Denizli sınırlarını çoktan aşan Hacı Şerif, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı ürünler ile sevdiğinizi mest edecek. Hayal gücünün sınırlarını aşan Hacı Şerif, “Bir demet çikolata” başta olmak üzere hazırladığı birbirinden özel ve lezzetli ürünleri müşterilerinin beğenisine sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2017 Salı, 09:30

Tatlı sektöründe Türkiye’de adından söz ettiren Hacı Şerif, Sevgililer Günü’ne özel tasarımlı ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı. Klasik hediye görünümünden kaçan Hacı Şerif, hem lezzeti hem de yaratıcılığı birleştirdi, sevgiyi ifade etmenin en tatlı yolunu buldu. Hacı Şerif’in Denizli’de bulunan 9 şubesinden herhangi birine uğrayarak, bu özel hediyelere ulaşabilirsiniz.

SEVGİLİLER BU HEDİYELERİ ÇOK BEĞENECEK
14 Şubat’ta sevdiğinize kendini özel hissettirmek istiyorsanız, Hacı Şerif’te çok fazla seçeneğiniz var. Sevdiğinizin ismini çikolataya yazabileceğiniz gibi, en tatlı harfler ile sevginizi ifade etme seçeneğiniz de var. Magnetli çikolatalara sevdiğinizin en güzel fotoğrafını işleyip hediye etmek de seçeneklerinizden biri olabilir. Bu ürünleri illa çikolatadan hazırlatmak zorunda da değilsiniz, birbirinden leziz lokum çeşitleri de tercihiniz olabilir.

BİR DEMET ÇİKOLATA
Hiç, bir demet çikolata ya da çikolataları ağaç üzerinde gördünüz mü? Hacı Şerif bu konuda da sınırları zorladı. Sevgilinize klasikleşmiş bir demet çiçek yerine bir demek çikolata vermek isteyen ya da ağaçlar üzerinde çikolata sürprizi sunmak isteyenler, Hacı Şerif sizi bekliyor.

Şirin bir oyuncak ayı ile hiçbir kadının hayır diyemeyeceği çikolata bir araya gelince, ortaya şirin mi şirin ürünler çıktı. Sevdiğime sepet içinde çikolata yetmez diyenler için hazırlanan hediye paketi sadece 90 liraya sizin olacak.

Aşkın simgesi haline gelen kalbi de unutmayan Hacı Şerif oluşturduğu özel kalp kutuları ile de gözleri dolduruyor. Kutucuklar içine kalpli çikolatalar sizi cezp edecek.

Kısacası 15 ila 90 lira arasında sunulan her cebe uygun bu hediyeler ve aşkın en tatlı hali Haci Şerif’te…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı