REKLAMI GEÇ

Tekstilcilerin Polonya çıkarması

Tekstilcilerin Polonya çıkarması

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile yürütülen URGE projesi kapsamında 13 firmadan 21 temsilci, Polonya’ya giderek temaslarda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 17:34

DENİB, Denizli Ev Tekstili Kümesi’nde yer alan 13 firmanın temsilcilerinin katılımıyla URGE Projesi kapsamında Polonya’ya gezi düzenledi.

Program kapsamında, Polonya-Türkiye İşadamları Derneği yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştiren Denizli işadamları heyeti, daha sonra Varşova’da bulunan Toptan Satış Merkezi’ni gezdi. Heyet üyeleri, Radisson Otel’de Varşova’da faaliyet gösteren firmalar ile ikili görüşmelerde bulundu.

DENİB Başkanı Süleyman Kocasert Polonya programını değerlendirirken, bu ülkenin 30 milyonu aşkın nüfusu ile önemli bir Avrupa ülkesi olduğuna dikkati çekti.

Kocasert, “Polonya kabuğunu yeni yeni kıran ve önümüzdeki yıllarda ivmeli bir şekilde yükselişe geçmesi beklenen bir pazar. Ekonomi Bakanlığının destekleri ile yürütmekte olduğumuz URGE projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz yurt dışı pazarlama faaliyetinin ardından, olumlu neticeler elde etmeyi ümit ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı