REKLAMI GEÇ

Tuna Mobilya Denizli’de

Tuna Mobilya Denizli’de

Kendine özel tasarımları bulunan ve ünlü tasarımcılarla çalışan Tuna Ev ve Ofis Mobilyaları 6. mağazasını Denizli’de hizmete açtı. Tuna markasını Denizli’ye Kordon Mobilya getirdi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2014 Cuma, 19:30

Mobilya sektörünün dev markası Tuna Ev ve Ofis Mobilyaları, ürün çeşitliğiyle artık Denizli halkına da hizmet verecek. Denizli’de mobilya sektörünün öcülerinden Kordon Mobilya’nın bayiliğini yapacağı mağaza, Tuna Ev ve Ofis Mobilyaları’nın Türkiye çapındaki 6. mağazası oldu.

ic-1

Denizli Yeniyol Bulvarı’ndaki mağazanın açılış törenine Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna ve Kordon Mobilya Denizli Yetkilisi Ender Kordon’un da aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Denizli’de mağaza açmaktan çok mutlu olduklarını belirten Tuna Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Tuna, “2014 yılına çok hızlı girdik. Hızlı büyüme içinde olduğumuzu söyleyebilirim. Perakende alanında büyüme anlayışı doğrultusunda hareket ediyoruz. Markamızın son dönemdeki yatırımları ile önümüzdeki günlerde perakendecilik alanında yeni atılımlarla yeni mağazalar açarak, Türkiye’nin hemen hemen her ilinde yaşayan tüketicileri Tuna Ev ürünleri ile buluşturmayı hedefliyoruz. Ancak Tuna Ev olarak amacımız her köşe başında bulunmak kadar yaygınlaşmak değil. Daha seçkin, sektör açısından bulunmamız gereken ve tüketicinin kolay ulaşabileceği noktalarda bulunmak istiyoruz. Dolayısıyla sadece sayısal olarak büyümeye değil, nitelik olarak gelişmeye önem veriyoruz. İş ortaklığı taleplerini değerlendirme kriterlerimiz arasında öncelikle firmamızın misyon ve vizyonuna uygun, Tuna Ev’i en iyi şekilde temsil edecek, mobilya sektöründe deneyimli kişiler yer alacak. İstanbul’da mağaza sayımızı arttırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı