REKLAMI GEÇ

Türkiye-Mauritius İş Konseyi Kurucu Başkanı oldu

Türkiye-Mauritius İş Konseyi Kurucu Başkanı oldu

Denizli Belediye Meclisi’nde 2004-2009 döneminde görev yapan Ömer Hakan Baki, Türkiye-Mauritius İş Konseyi Kurucu Başkanı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2014 Perşembe, 18:25

Bir dönem TÜMSİAD Denizli Şubesi Kurucu Başkanlığı görevinde de bulunan ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) Türkiye Afrika İş Konseyi Üyesi olan Ömer Hakan Baki, şimdi de Türkiye-Mauritius İş Konseyi Kurucu Başkanlığı görevini üstlendi.

Baki, Hint Okyanusu’ndaki Maskaren Adaları’nın bir parçası olan Maritus’un, Afrika kıtasının finans ve lojistik merkezi konumunda bulunduğunu, kendisine verilen bu görevden mutluluk duyduğunu belirtti.

Maritus’un Afrika kıtasının tüm dünya ile entegre olmuş çıkış kapısı olarak görüldüğünü kaydeden Baki, “Mauritius aynı zamanda ülkemiz ilede serbest ticaret anlaşmasına sahiptir.Bu bağlamda Mauritius yetkili makamlarını en kısa sürede ülkemize davet ettik.Kendileri 83.İzmir Fuarı’na katılacaklarını belirttiler ve İlk resmi iş konseyi oluşumunu sağlayacak olan iş birliği anlaşmasının birinci fazını burada karşılıklı olarak imzalamak istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı