REKLAMI GEÇ

Üreticiye elektrikte ödeme kolaylığı

Üreticiye elektrikte ödeme kolaylığı

Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. ve DenizBank üreticilere ödeme avantajı sağlayan işbirliklerini yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 18:28

Aydem, enerji sektöründe bir ilke imza atarak tarımsal faaliyet kapsamında elektrik enerjisi tedarik eden üreticilere, “Üretici Kart” ile fatura ödemelerinde masrafsız ve 3 ay faizsiz erteleme avantajı sunacak. Bu kapsamda Aydem, DenizBank ile işbirliklerini yenileyerek üreticilere destek olmaya devam edecek.

2014 yılında başlatılan ve mali anlamda zor durumdaki çiftçilere destek olmak amacıyla yenilenen işbirliğinin Aydın, Denizli ve Muğla illeri başta olmak üzere 81 ildeki tüm “Üretici Kart” sahibi Aydem müşterileri için çok önemli bir ödeme kolaylığı olduğunu belirten Aydem Müşteri İlişkileri Müdürü Hüseyin Bahadır Gök, “Müşteri beklentilerini ve memnuniyetini önemsiyor, çiftçilerimize destek olmaya devam ediyoruz. DenizBank ile müşterilerimize ödeme avantajı sağlayan önceki işbirliğimizi daha da avantajlı duruma getirerek, çiftçilerimizin elektrik fatura ödemelerinde kolaylık sağlamayı sürdürüyoruz. Aydem olarak, enerji sektöründe ilkleri gerçekleştirmeyi alışkanlık haline getirdik. Bu doğrultuda Tarım Bankacılığında önde gelen DenizBank ile birlikte geliştirmiş olduğumuz bu işbirliği sayesinde müşterilerimizin memnuniyeti için yeni projeler üretmeye devam ediyoruz. DenizBank “Üretici Kart” sahibi müşterilerimiz, elektrik fatura ödemelerini artık masrafsız ve 3 ay faizsiz ertelemeyle yapabilecekler. Aydem olarak müşteri odaklı projeleri sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Anlaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Aydem ile üreticilere sağladıkları avantajların artmasından mutluluk duyduklarını, Aydın, Denizli ve Muğla illerinin Tarımsal Sulama Müşterileri için önemli fırsatlar sunduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı