REKLAMI GEÇ

VayBe dedirten projeye 50 bin TL

VayBe dedirten projeye 50 bin TL

Abalıoğlu Holding’in yenilikçiliği desteklemek ve ödüllendirmek amacıyla bu yıl 6.’sını düzenlediği ‘VayBe Proje Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. Birici projeye 50 bin TL ödül verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2014 Pazartesi, 12:38

Abalıoğlu Holding ve iştiraklerinde, yenilikçi ve yaratıcı projeleri ödüllendirmek, yenileşim kültürünü desteklemek ve tabana yaymak amacıyla düzenlenen VayBe Proje Yarışması’nın ödül töreni, 6.’sı PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
denizli-abalioglu-holding-vaybe-proje-yarismasi-odul-ic

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın da katıldığı törene, Abalıoğlu Holding Yönetim Kurulu üyeleri, üst düzey yöneticileri ile grubun mavi ve beyaz yaka birçok çalışanı katıldı.Kokteylde yarışmaya katılan projeler stant açarak uygulanan önerilerini tanıttılar.

Kokteyl sonrasında Abalıoğlu Holding Yürütme Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz Abalıoğlu’nun konuşmasıyla başlayan tören, İzgören Akademi’den Barış Kılıçarslan’ın “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” adlı konuşması ile devam etti.
denizli-abalioglu-vaybe-1.si-ic

Abalıoğlu Holding tarafından düzenlenen VayBe Proje Yarışması’nda, iştirak şirketlerinden, 2013 yılında uygulanmış ve sonuçları alınmış 10 proje yarıştı. Bağımsız değerlendiriciler tarafından VayBe Modeli kriterleri dahilinde değerlendirilen projelerden, Filidea Tekstil Sanayi A.Ş.’den “Fiona İpliği Süreç İyileştirme Projesi” birinci oldu. Murat Menteşoğlu, Mevlüt Çabar, Yıldıray Çal, Serap Topkoç, Selim Şensöz, Osman Çelik, Ersun Doğan,Süleyman Şavkıran ve Haşim Başaran’dan oluşan ekip, 50 bin Tl ödül kazandı.

denizli-abalioglu-vaybe-2.si-ic

Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’den “Makine İyileştirmeleri Projesi” ise ikinciliği elde etti. Halil Göker, Mustafa Görgenç, Recep Seçkin, Erdal Çolak, Güven Yücel ve Yiğit Aydın’ın üyesi olduğu ekip, 15 bin TL’lik ödülü aldı.
denizli-abalioglu-vaybe-3.su-ic

Dentaş Kağıt Sanayi Tic. A.Ş.’den “Mabel Pres Revizyonu Projesi” ise 3’üncü oldu. Ali Özkök, Mustafa Kaykaç, Tamer Kavas, Taner Umutlu, Erol Bay, Gürcan Soygül, Davut Çınar ve Özcan Taşkın 5 bin liralık ödülün sahibi oldular.

Törende, yenileşim kültürünün gelişmesine katkıda bulunan ve “Yılın En Çok Uygulanabilir Öneri Veren” mavi yaka çalışanları da ödüllendirildi. Dentaş Kağıt’tan Kalite Kontrol Elemanı Ergun Bozkurt, Er – Bakır’dan Kalite Kontrol Operatörü Ali Kayhan, Filidea Tekstil’den Open End Süpervizörü Ersun Doğan, Dentaş Romania’dan Mekanik Bakım Teknisyeni Gheroghe Barbu “Yılın En Çok Uygulanabilir Öneri Veren Çalışanı” oldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı