REKLAMI GEÇ

Yeni başkan Özer

Denizli Ticaret Odası’nda Mehmet Yüksel’in milletvekili seçilmesi ve görevi bırakmasıyla yeni başkan belirlendi. Başkan Yardımcısı Necdet Özer, yönetim kurulu tarafından başkanlığa getirildi.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

İki yıl önce yapılan DTO seçimlerinde odanın yönetim kurulu başkanlığına getirilen Mehmet Yüksel, milletvekili seçilmesinin ardından, DTO’daki görevini bıraktı. DTO Yönetim Kurulu’nun kendi arasında yaptığı toplantıda oy birliğiyle başkan olarak görevlendirdiği Necdet Özer, başkanlık görevini Yüksel’den devraldı.

DTO’da yapılan devir teslim törenine, odanın yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende konuşan Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, “Görevden ayrılma şeklinin en güzeli bana nasip oldu. Buradaki görevimden milletvekili seçildiğim için ayrılıyorum. Bundan sonra DTO başkanlığı görevini Necdet Özer sürdürecek. Gözüm arkada kalmıyor. Yeni başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize güveniyorum. Görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. DTO, dünyadaki değişimle birlikte kendisini yenilemeyi bilmiştir. Odamız, iş aleminin önünü açan, yeni fikirler üreten, yeni yapılanmalarda yol gösterici görevini üstlenmiş bir kurum. Bundan sonra da değişimini sürdürecektir” dedi. TBMM’de aktif olacağını belirten Yüksel, “Hem TOBB’dan hem de Denizli sivil toplum örgütlerinden kopmayacağız. Denizli’nin sivil toplum örgütlerinden aldığımız bilgiyle beslenmemiz sürecek ve TOBB’un da desteğiyle gelecekteki sorunların çözümünde ısrarcı ve takipçi olacağız” dedi.

Görevi yükselden devralan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, “İşlerimizi her zaman ‘Ben’ değil, ‘Biz’ mantığıyla yürüttük. 1999’da girdiğim DTO’da, 5 yıl meclis üyeliği yaptım. 2005’ten bu yana yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev aldım. Oda başkanımızın milletvekili seçilmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz de yönetim kurulu olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Mecliste, Mehmet Yüksel’in olması bizim işimizi biraz daha rahatlatacaktır. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından, DTO’nun yeni başkanı Özer, eski başkan Yüksel’e teşekkür plaketi verdi. Yüksel, odanın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Yüksel’in milletvekili seçilerek görevinden ayrılması ve Özer’in başkanlığa getirilmesi sonrası, DTO’nun yönetim kurulu asil üyeliğine Mehmet Ağcabay çağrıldı. Oy birliği ile başkan yardımcılığından başkanlığa seçilen Özer’in yerine ise Sadri Acar getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı