REKLAMI GEÇ

Yeni Polo, Denizli yollarında  

Yeni Polo, Denizli yollarında   

Volkswagen’in en çok tutulan modellerinden Polo’nun yenilenen hale, Denizli yollarına rekorla girdi. Yeni Polo, Batı Otomotiv’deki yerini aldıktan sonra 3 gün içinde 12 adetlik satışa ulaştı.  

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2014 Cumartesi, 17:37

Türkiye yollarına uygunluğu, yakıt tüketimi, sağlamlık gibi avantajları nedeniyle en çok tutulan otomobillerden olan Volkswagen’in Polo modeli yenilendi ve Denizli yollarındaki yerini aldı.

REKOR KIRDI
Batı Otomotiv’de deneme sürüşü nedeniyle düzenlenen kokteyl, Alman otomobili tutkunlarını bir araya getirdi. Polo’nun yenilenen dış tasarımı ile donanımları Denizlililerin beğenisine sunulurken, satışta da rekor geldi. Henüz 3 gün önce satışa çıkarılan Polo, Denizli’de 12 adet satılarak önemli bir satış rakamına ulaştı.

GÜVENLİK, KONFOR
Batı Otomotiv’in bağlı bulunduğu Manisalı Grup’un Genel Müdürü Gökhan Manisalı, Polo’nun segmentinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtirken, satış rakamlarının da yüz güldürdüğünü söyledi. Manisalı, “Yeni Polo’nun gördüğü ilgiden memnunuz. Yeni Polo’nun yüksek güvenlik donanımları, yepyeni özellikleri, benzersiz konforu halkımızın büyük ilgisini çekiyor, bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

30 HAZİRAN’A KADAR FIRSAT
Yeni Polo’nun 39 bin 500 lira olan özel lansman fiyatının kaçırılmaması gerektiğini belirten Manisalı, “Bu özel fiyatlar 30 Haziran’a kadar geçerli olacak. Polo’nun eşsiz özelliklerine tanık olmak isteyen halkımızı Batı Otomotiv’e bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı