REKLAMI GEÇ

Başarı Tekstil İssimo ile deniz kokusunu yatak odalarına taşıdı

Başarı Tekstil İssimo ile deniz kokusunu yatak odalarına taşıdı

İşadamı İsmail Yılmaz’ın Başarı Tekstil’i İssimo markasıyla Evteks 2014’te deniz rüzgarları estirdi. Ekolojik nevresim takımlarında bu yıl ‘marine’ ismiyle deniz konseptini ele alan İssimo fuarın en seçkin markaları arasında.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2014 Pazar, 09:40

DENİZLİHABER

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı İsmail Yılmaz’ın başındaki Başarı Tekstil, İssimo markasıyla bu yılda Evteks’in gözde stantlarından birini oluşturdu.

Ürettikleri ekolojik ev tekstil ürünleriyle çevreci bir çizgi izleyen Başarı Tekstil, İssimo markasını hem ulusal hem de uluslar arası düzeyde perçinleme peşinde.

Şık, kaliteli ve natürel ürünlerle evlere girmeyi başaran İssimo, bu yıl Evteks’te ‘marine’ adıyla piyasaya sürdüğü deniz konsepti ürünlerini ön plana çıkardı.

iç

Ürünlerinin yarısından fazlası özel tasarımlara sahip olan İssimo, ‘marine’ koleksiyonunda kendi özel tasarımlarına yer verdi.

Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, Evtkeks 2014’ün kendileri için oldukça hareketli ve güzel geçtiğinin altını çizerken, İssimo’nun hem ulusal hem uluslar arası alıcılarıyla buluşma fırsatı yakaladıklarını söyledi.

İssimo, Türkiye’nin dört bir yanındaki bayi ağıyla son kullanıcılara ulaşıyor. İssimo Home Ev Tekstil Ürünlerine ait tüm modellerin ayrıntılarına http://www.issimo.com.tr/ isimli internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı