REKLAMI GEÇ

Havlu ve bornozda Türk dönemi

Havlu ve bornozda Türk dönemi

Yeni ve daha iyi sloganıyla 14 yıldır üretim yapan Kaynak Havlu A.Ş. Evteks 2014’e Türk motifli natürel havlu ve bornoz ürünlerini görücüye çıkardı. Bu özel koleksiyon, fuara katılan yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2014 Cumartesi, 13:42

Evteks 2014 izlenimlerimizi sürdürüyoruz. Kelimenin tam anlamıyla Denizli’nin damgasını vurduğu dünyanın 2. büyük ev tekstili fuarında her zamanki yerinde uluslar arası alıcılarla buluşan Kaynak Havlu’nun Türk motiflerinden oluşan desenlere sahip natürel ürünleri, beğeni topladı.

Kaynak Grup bünyesinde 2000 yılında, ‘Yeni ve daha iyi’ sloganlarıyla üretime başlayan Kaynak Havlu A.Ş. fuarın en şık ve ayrıcalıklı konseptlerinden biriyle ilgi odağı haline geldi. Natürel renklerin tercih edildiği organik havlu ve bornozları, Türk motifleriyle işleyen Kaynak Havlu, yabancıları Türk motifleriyle büyüledi.

Ortaya koyduğu konseptlerle şıklığı ve kaliteyi buluşturan Kaynak Havlu, bu yılki konseptiyle de çok konuşulacağa benziyor.

Yıllık 250 bin bornoz ve 1 milyon 200 bin ton havlu üretimiyle sektörün ulusal devleri arasında bulunan Kaynak Havlu, fuarın ilk gününden itibaren yüzlerce yabancı alıcıyı, standında ağırladı.

ercüment-izkaya

Evteks 2014’te öne çıkardıkları yeni konseptleri hakkında bilgi veren Kaynak Havlu Genel Müdürü Ercüment İzkaya, havlu ve bornozda Türk motifleriyle yeni bir dönem başlattıklarının altını çizerken, geleneksel çizgilerin hakim olduğu desenler, organik hammadde ve natürel renklerden oluşan yeni havlu ve bornoz konseptiyle dünyanın dört bir yanına Türk esintilerini yaymayı hedeflediklerini söyledi.

salih-sarıkaya

Fuar’da hazır bulunan Kaynak Grup Direktörü Salih Sarıkaya ise, yabancı işadamlarının yeni konseptlerine gösterdikleri ilgiden memnun. Fuarın çok renkli ve hareketli geçtiğine dikkat çeken Sarıkaya, “Çok şükür yeni konseptimize de ilgi oldukça tatmin edici boyutta. Natural Türk motifli havlu ve bornozlarımıza olan bu ilgi doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu konsepti oluşturan ve fuarda emek veren tüm ekibimizi kutluyorum” diye konuştu.

Denizlinin hayırsever işadamlarından Mustafa Kaynak’ın sahibi olduğu Kaynak Grup bünyesindeki Kaynak Havlu A.Ş, uzun süredir Evteks Fuarı’na katılıyor. Şık ve kaliteli bir stantla, müşterilerine ayrıcalıklı bir sunum gerçekleştiren Kaynak Havlu, yıllık ihracat kapasitesiyle de ülke ihracatına önemli bir katkı sağlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı