REKLAMI GEÇ

Evteks’te protokolün Denizli hatırası

Evteks’te protokolün Denizli hatırası

Dünyanın 2. Büyük ev tekstili fuarı olan İstanbul Evteks Fuarı, bu yıl Denizli’de. Yani 20. Yılına girdi. Denizli’nin kelimenin tam anlamıyla çıkarma yaptığı fuarda, kent protokolü 20.yıl logosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2014 Cuma, 10:23

100’e yakın Denizlili tekstil firmasının gövde gösterisi yaptığı 20. Uluslarası Evteks Fuarı’nda 2 gün geride kaldı. Pazar gününe kadar devam edecek fuarın ilk gününde kent protokolü Denizli Ticaret Odası’nın rehberliğinde dev fuarı gezerken, Denizlili yerel yöneticiler ve oda başkanları Denizli’nin plakasıyla benzerlik taşıyan 20. Yıl logosu önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

ic

Denizli’den 85 firmanın yanı sıra Denizlili işadamlarının dünya markası haline gelmiş ürünlerinin de dev stantlarda sergilendiği Evteks’e ilgi üst düzeyde. Dünyanın dört bir yanından büyük alıcıların yanı sıra Türkiye’den tekstil ürünü satın alma düşüncesindeki yabancı işadamlarının da yoğun ilgi gösterdiği fuarın neredeyse her saati ana-baba günü gibi.

Denizlihaber.com’un da yakından takip ettiği fuarda Denizlili katılımcıları yalnız bırakmayan kent protokolü de tam not aldı. Denizli Valisi Abdulkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Ticaret Odası Başkan Vekili Ali Sarıkaya ve DETGİS Başkanı İsa Dal’ın moral ziyaretlerinde bulunduğu Evteks fuarı bu yıl farklı bir anlam taşıyor.

Fuarda Denizlili yatırımcıların yanı sıra Buldan Kaymakamlığı da ahşap dokuma tezgahıyla yer aldı. Kaymakamlık ve Belsam görevlilerinin hazır bulunduğu stantta, ahşap tezgahta Buldan işi bezler dokunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı