REKLAMI GEÇ

Denizli’de ihaleler

Denizli’de ihaleler

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ, Orman Bölge Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), ihtiyaç ve hizmetleriyle ilgili ihale düzenledi. İhalelere ilişkin bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2015 Cuma, 14:03

BETONARME BORU SATIN ALINACAK
DESKİ, açık ihale usulüyle betonarme boru alımı için ihale açtı. İhale, 8 Eylül Salı günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A-11 Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

YANGIN GÖZETLEME KULESİ YAPTIRILACAK
Orman Bölge Müdürlüğü, yangın gözetleme kulesi yapım işini ihaleye çıkardı. İhale, 1 Eylül Salı günü saat 11.00’de idarenin Çamlaraltı Mahallesi Hüseyin Yılmaz Caddesi No: 108 Pamukkale-Denizli adresinde gerçekleştirilecek.

BİNA TADİLAT VE MANTOLAMA İHALESİ
Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerin bina tadilat ve mantolama işi için ihale düzenlendi. İhale, 4 Eylül Cuma günü saat 10.30’da Topraklık mahallesi İzmir Bulvarı (otogar yanı) No: 41/A kat: 5 Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

TIBBİ MALZEME SATIN ALINACAK
PAÜ Uygulama ve Araştırma Merkezi, açık ihale usulüyle HPV ve moleküler tanı testleri alacak. İhale, 10 Eyül Perşembe günü saat 10.00’da düzenlenece

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı