REKLAMI GEÇ

Denizli’de ihaleler

Denizli’de ihaleler

Pamukkale Üniversitesi, Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmetleriyle ilgili ihale düzenledi. İhaleler ile ilgili bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 11:05

YAZILIM GÜNCELLEME HİZMETİ ALIMI
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, açık ihale usulüyle microsoft yazılım güncelleme hizmeti alacak. İhale, 23 Ekim Cuma günü saat 10.00’da PAÜ İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek.

BİNA ONARIM VE GÜÇLENDİRME İHALESİ
Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Güney Adliye Binası’nın entegre hastaneye dönüştürülmesi ve güçlendirilmesi işi için ihale açtı. İhale, 26 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı (Otogar yanı) No: 41/A kat 5 Pamukkale-Denizli adresinde yapılacak.

HALI SAHA VE SOYUNMA ODASI YAPTIRILACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi Parki ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, açık ihale usulüyle 3 halı saha ve 1 betonarme soyunma odası binası yaptırılacak. İhale, 23 Ekim Cuma günü saat 11.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Kervansaray Mahahallesi Barboros Caddesi Pamukkale/Denizli adresinde gerçekleştirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı