REKLAMI GEÇ

Denizli’de ihaleler

Denizli’de ihaleler

Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçları ile ilgili ihaleler düzenlendi. İhalelere ilişkin bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 14:37

İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATTI YAPTIRILACAK
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Planlama Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, Çardak’ın Beylerli Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon hattları işi için ihale açtı. İhale, 16 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A-10 adresinde yapılacak.

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETİ ALINACAK
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda, silahsız özel güvenlik hizmeti alımı için ihale açıldı. İhale, 16 Kasım Pazartesi günü saat 09.00’da Atalar Mahallesi 952 Sokak No: 1 Delikliçınar Meydanı denizli adresinde gerçekleştirilecek.

BANK, KAMERİYE VE OYUNCAK ALINACAK
Merkezefendi Belediyesi, açık ihale usulüyle profil ayaklı ahşap bank, altıgen çatılı metal kameriye ve oyuncak satın alacak. İhale, 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da düzenlenecek.

KRONER YOĞUN BAKIM SERVİSİ YAPTIRILACAK
Denizli Devlet Hastanesi’ne açık ihale usulüyle kroner yoğun bakım servisi yaptırılacak. İhale, 3 Kasım Salı günü saat 14.00’te yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı