REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE İHALELER

DENİZLİ’DE İHALELER

Pamukkale Belediyesi, Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 21. Bölge Müdürlüğü, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ihtiyaç ve hizmetleriyle ilgili ihaleler düzenledi. İhalelere ilişkin bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2016 Pazartesi, 16:39

DUVAR YAPTIRILACAK
Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 21. Bölge Müdürlüğü, Bozkurt Trafo Merkezi’ne yeni çevre duvarı yapılması işi için ihale açtı. İhale, 16 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Adalet mahallesi, Hasan Gönüllü Bulvarı No: 19 Merkezefendi/Denizli adresinde yapılacak.

BORU VE EK PARÇALARI SATIN ALINACAK
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, açık ihale usulüyle muhtelif çapta boru ve ek parçaları satın alacak. İhale, 3 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A Pamukkale-Denizli adresinde düzenlenecek.

YAĞMUR SUYU, ATIK SU VE İÇME SUYU İNŞAATI İHALESİ
Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Üçgen Kavşağı ile 1. Sanayi Kavşağı’nda yağmur suyu, atık su ve içme suyu hattı yapım işi için ihale düzenledi. İhale 30 Eylül Cuma günü saat 10.00’da Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No: 41/A Pamukkale-Denizli adresinde gerçekleştirilecek.

KIRTASİYE VE OKUL SETİ ALINACAK
Pamukkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, açık ihale usulüyle kırtasiye ve okul seti satın alacak. 3 bin kırtasiye ve okul seti alımı için açılan ihale 19 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’te yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı