REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE İHALELER

DENİZLİ’DE İHALELER

Denizli’deki bazı kamu kurum ve kuruluşları ihtiyaçları ve hizmetleriyle ilgili ihale düzenledi. İhalelerle ilgili bilgiler şöyle:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2016 Cumartesi, 10:18

TIBBİ SARF MALZEMESİ ALINACAK
Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi, 209 kalem radyoloji, KVC, genel cerrahi ve kardiyoloji sarf malzemesi alımı için ihale düzenledi. İhale, 5 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

YOL YAPIM İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Sarayköy ve Babadağ’da sıcak asfalt, yol ve kaldırım yapımı işi için ihale açtı. İhale, 28 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te düzenlenecek.

YANGIN ALGILAMA VE İHBAR SİSTEMİ YAPTIRILACAK
Kamu Hastaneleri Birliği Servergazi Devlet Hastanesi, açık ihale usulüyle yangın algılama ve ihbar sistemi yaptıracak. İhale, 23 Eylül Cuma günü saat 09.00’da yapılacak.

YOL YAPIM İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Çivril, Çal ve Bekilli’de sıcak asfalt, yol ve kaldırım yapımı işi için ihale ihale düzenledi. İhale, 29 Eylül Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

YOL YAPIM İHALESİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Honaz ve Çardak’ta sıcak asfalt, yol ve kaldırım yapımı işi için ihale açtı. İhale, 29 Eylül Perşembe günü saat 10.00’da düzenlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı