REKLAMI GEÇ

Ahmet Gökşin, vergi rekortmenlerinde 3. sırada

Ahmet Gökşin, vergi rekortmenlerinde 3. sırada

Hayırsever işadamı, Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, en çok vergi verenler listesinin yine en üstünde. Son yıllarda kendine sürekli ilk 3 içinde yer bulan Gökşin, 2017 vergilendirme dönemi gelir vergisi rekortmenleri listesinin 3. basamağında yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2018 Perşembe, 16:48

Son dönemlerde kamuoyuna açıklanmayan vergi rekortmenleri listesi merak uyandırmaya devam ediyor. Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile kendisinin rekortmenler listesindeki yerini açıkladı.

GÖKŞİN 3. SIRADA
Son yıllarda sürekli zirvede yer alan ve ilk 3 içindeki yeri değişmeyen başarılı işadamı, Vergi Daire Başkanı Hasan Öztaş ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve üstüne de, “Maliye Bakanımız Naci Ağbal’ın teşekkür belgesini, Vergi Daire Başkanımız Hasan Öztaş’tan aldım. 2017 yılı Denizli’de en çok vergi ödemede 3. olmuşum. Son 3 yıl üst üste” yorumunu ekledi.

SON 3 YILDIR YERİ DEĞİŞMEDİ
Hayırsever kimliği, işçi dostu patron olarak tanınmasının yanı sıra başarılı kimliği ile de ön plana çıkan Ahmet Gökşin, son 3 yıldır vergi rekortmenleri listesindeki 3.lüğünü kimseye kaptırmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı