REKLAMI GEÇ

AQUA POLAT YAZA HAZIR

AQUA POLAT YAZA HAZIR

Yaz mevsimine bomba gibi “Merhaba” demeye hazırlanan Aqua Polat, artık geri sayıma başladı. Hava sıcaklıklarının, mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı sezonun erken açıldığını söyleyen İşletme Sahibi Halit Polat, Aqua Polat’ın yanı sıra çok yakında Pamukkale’nin ilk sağlık merkezini hayata geçireceklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Havaların ısınmasıyla birlikte bunaltıcı sıcakla karşı karşıya kalan Denizlililer, denizi bulunmayan Denizli’de çareyi havuza gitmekte buluyor. Bu sene sezonu erken açan Aqua Polat, restore edilen havuzu ve eğlence merkeziyle Denizlilileri ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yıl hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı tam kapasiteyle hizmet verdiklerini söyleyen İşletme Sahibi Halit Polat, “Aqua Polat, herkesin ailesiyle birlikte huzurlu bir hafta sonu geçirebileceği ender mekanlardan biri. Artırılan güvenlik önlemleri ve kartlı geçiş sistemi sayesinde, elimizden gelen tüm imkanları kullanarak misafirlerimizin rahatını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Pamukkale’nin ilk sağlık merkezi yakında açılıyor

Pamukkale’nin, bir sağlık ve tedavi merkezi haline getirilmesinin, bölgedeki potansiyeli artıracağını söyleyen, Halit Polat, günü birlik bölgeye gelen turistin bu sayede daha uzun süre tatil yapmasının önünün açılacağını söyledi.

Kapasite 900’a çıkacak

Hotel Polat’ın, 30 Temmuz’da başlayacak olan restorasyonlarla birlikte Pamukkale’nin ilk sağlık ve tedavi merkezi haline geleceğini dile getiren Halit Polat, “Amacımız, içinde doktoru, hemşiresi, masörü bulunan çok ciddi bir tedavi merkezinin burada açılmasını sağlamak. 30 Temmuz’da temeli atılacak olan tesisler, Aralık ayı itibariyle kullanıma hazır hale gelecek.

Şu anda 700 olan mevcut yatak kapasitemiz, restorasyonların ardından 900’e çıkacak. Bu bölgede hayata geçirilecek bir sağlık merkeziyle birlikte, günü birlik Pamukkale’yi ziyaret eden turistlerin, bölgede uzun süre konaklamasını sağlayacağız” diye konuştu.

Hizmetteyiz

21 yıldan bu yana hizmet veren Hotel Polat’ın tamamen doğal bitki örtüsünün, kent yaşamından bunalanların rahatlaması için eşsiz bir imkan olduğunu ifade eden Halit Polat, Aqua Polat ile de son derece kaliteli bir su eğlence merkezinin Denizlililerin hizmetinde olduğuna dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı