REKLAMI GEÇ

Bakırsoypen’den muhteşem açılış

Yaklaşık 12 yıldan bu yana Denizli Halkı’na hizmet veren Bakırsoypen, Pakpen ile güçlerini birleştirmesinin ardından Akkale’deki yeni yerinin açılışını gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu açılışta davetliler Pakpen ürünlerini yakından görme fırsatı buldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Denizli’de ve ülke genelinde yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Bakırsoypen, son olarak Pakpen ile güç birliği yaptı.
 
Bu birleşmenin sonrasında yeniden yapılanma sürecine giren firma, geçtiğimiz günlerde Akkale’deki işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. Çok sayıda davetli topluluğunun katıldığı açılış töreninde davetliler Pakpen ürünlerini de yakından görme fırsatı buldu.

Açılışta bir konuşma yapan Bakırsoypen Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Bakırsoy,

“1995 yılından bu yana bu sektörde hizmet veriyoruz. Büyük çabalar sonucunda üretici bayi olarak az da olsa ihracat yapmayı başardık. Üretimde farklı tasarımlar yaptık. Ürünlerimizin tamamı ISO ve TSE belgeli olmasına rağmen biz Bakırsoy olarak önümüzdeki aylarda ISO belgesini alacağız. 10 Nisan tarihinde 12 yıldır birlikte çalıştığımız firma ile yollarımızı ayırdık ve Pakpen ile sözleşme imzaladık. Şimdi yolumuza Pakpen ile daha emin devam ediyoruz” diye konuştu.
 
Bakırsoy’un ardından söz alan Denizli eski Milletvekili Haluk Müftüler de bu tesisi Denizli’ye kazandıran Hakan Bakırsoy’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Eski Müftü Halil Elitok’un dualarıyla açılış gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı