REKLAMI GEÇ

Başbakan Başdanışmanı İlçioğlu’na sürpriz ziyaret

Başbakan Başdanışmanı İlçioğlu’na sürpriz ziyaret

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) yönetimi Ankara çıkarması yaptı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti ve CHP’li milletvekilleriyle bir araya gelen BASİAD yönetimi, Başbakan Binali Yıldırım’ın Denizlili Başdanışmanı Saim İlçioğlu’na da sürpriz yaptı. BASİAD Heyeti’nin İlçioğlu, Bakan Zeybekci ve vekillerle buluşmasında Denizli ekonomisi masaya yatırıldı, sorunlar aktarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 14:13

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Selim Kasapoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Ankara çıkarması yaptı. Denizli’nin başkentteki temsilcilerine yönelik planlanan ziyaretler yoğun bir programla gerçekleştirildi. Ziyaretlere Denizlili işadamı Ahmet Nazif Zorlu, Zafer Katrancı ve BASİAD’ın eski başkanlarından Hüseyin Memişoğlu da katıldı.

denizli-basiad-dan-basbakan-yardimcisi-saim-ilcioglu-supruz-8

BAŞDANIŞMAN İLÇİOĞLU’NA HEMŞERİ SÜRPRİZİ
Başbakan Binali Yıldırım’ın A takımında yer alan, bakanlığı döneminde de danışmanlığını üstlenen, yeni süreçte de Başbakanlık Başdanışmanı görevini yürüten Saim İlçioğlu’na sürpriz yapan BASİAD yönetimi, makamında bir araya geldi.

denizli-basiad-dan-basbakan-yardimcisi-saim-ilcioglu-supruz-6

Başdanışman İlçioğlu’na yeni görevinde başarı dileyen BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, uzun bir görüşme gerçekleştirdi. Denizli ve ekonomi üzerine görüş alışverişinde bulunan BASİAD yönetimi ve İlçioğlu, sanayicinin yaşadığı sorunları da masaya yatırdı.

Hemşerilerinin gerçekleştirdiği sürprizden dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Başbakanlık Başdanışmanı Saim İlçioğlu, sıkıntıların çözümünde birlikte çalışacaklarını ifade etti.

denizli-basiad-dan-basbakan-yardimcisi-saim-ilcioglu-supruz-3

ZEYBEKCİ İLE BİR ARAYA GELDİLER
BASİAD Yönetimi Ankara ziyareti kapsamında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve AK Parti Denizli Milletvekilleriyle de bir araya geldi. Bakan Zeybekci’ye Denizli ekonomisinin son durumu, sanayicinin sıkıntılarına ilişkin bilgiler veren BASİAD Yönetimi, çözüm aşamasında destek istedi.

denizli-basiad-dan-basbakan-yardimcisi-saim-ilcioglu-supruz-4

CHP’Lİ VEKİLLER İLE DE BİR ARAYA GELDİLER
BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu ve yönetim kurulu üyeleri CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan’ı da ziyaret etti. Taraflar, Denizli ekonomisi ve sorunlar üzerine sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı