REKLAMI GEÇ

BASİAD’ın Babadağ projesine GEKA desteği

BASİAD’ın Babadağ projesine GEKA desteği

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD), ilçenin tanıtımı için Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ile işbirliği yapıyor. BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, “Turizm Yolunda Babadağ” projesi ile ilçenin bir turizm merkezi olması yolunda ilk fitili ateşlediklerini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Kasım 2015 Pazartesi, 16:22

Hisar Mahallesi’ndeki antik kent Attuta, dokumacılık, yayla ve kestaneleri ile dikkatleri çeken Babadağ’ın değerlerini tanıtmak üzere “Turizm Yolunda Babadağ” projesi hazırlandı. GEKA’nın sunulan projeye onay verdiği ilk aşamadaki çalışmalar için 100 bin liraya yakın bir hibe desteği sağlayacağı öğrenildi.

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Babadağ için projeler üretmeye devam ettiklerini belirterek, “Babadağ’ın bir turizm merkezi olması yolunda kurulan hayaller gerçek olsun diye ilk fitili ateşledik. Turizm Yolunda Babadağ projesi GEKA tarafından doğrudan faaliyet desteğine uygun görüldü. Önümüzdeki dönemde Babadağ’da turizmin yol haritasını belirlemek üzere çalışmalara başlıyoruz. Projede bizleri destekleyen Babadağ Kaymakamlığı’na, Babadağ Belediyesi’ne ve projenin danışmanlığını yapan Kaan Dobruca’ya yönetim kurulum adına teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı