REKLAMI GEÇ

BASİAD’ın yeni yönetimi görücüye çıktı

BASİAD’ın yeni yönetimi görücüye çıktı

BASİAD’ın çiçeği burnunda yönetimi basınla buluştu. Köz Restoran’da basına kahvaltı veren BASİAD’ın yeni yönetimi, hem kendini tanıttı hem de hedeflerinden bahsetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2018 Pazartesi, 14:45

Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni yönetimi medya karşısında görücüye çıktı. Derneğin yeni yönetim, Köz Restoran’da verdiği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Önce BASİAD’ın çiçeği burnunda başkanı Şeref Arpacı, yönetim kurulu üyeleri tek tek kendilerini tanıttı. Başkan Arpacı, Kasapoğlu’ndan devraldığı bayrağı derneğe yakışır bir şekilde taşımaya gayret göstereceğini söyledi.

Başkan Yardımcısı Yunus Helvacı’nın katılamadığı basın buluşmasında Başkan Yardımcısı Doğan Değirmencioğlu’nun yanı sıra Uğur Çoban, Raziye Çetindağ, Seyhan Gümüştaş, Seçil kaynak Doğuş, Esra Kasapoğlu Ünlü, Şükran Küçüker, Engin Bilgiç, Tolga Amiroğlu, Sibel Tahtalı, Salih İşyar ve Engin Çoban katıldı.

Yalnız Babadağ için değil sanayi ve iş dünyasının lokomotif isimlerini barındırması nedeniyle Denizli için de önemli sivil toplum örgütlerinden biri olan BASİAD’ın yeni döneminde iş kadınlarının da yönetimde sayısal olarak artış gösterdiği gözlerden kaçmadı.

Başkan Şeref Arpacı, BASİAD’ın Babadağ ve kent iş dünyası için dün olduğu gibi bugün de sorumluluklarını yerine getirmek konusunda azami çaba harcayacağını dile getirirken, BASİAD’ın aktif rolünde basının yadsınamaz bir etkisinin olduğunu da belirtti.

Tek tek söz alıp kendilerini tanıtan BASİAD yöneticileri, organizasyona basın mensuplarının gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirirken, BASİAD’ın alışıldığı üzere kentin en dinamik en güçlü sivil toplum örgütü rolünü sürdürmesi adına ellerinden geleni yapacakları sözünü verdiler.

Toplantı, BASİAD yönetiminin basına toplu olarak verdiği fotoğraf karesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı