REKLAMI GEÇ

Bu fırsat kaçmaz

Bu fırsat kaçmaz

Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2, görülmemiş fırsatlar ile Teras Park’ta Denizli halkı ile buluştu.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2010 Perşembe, 17:56

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nun ikincisi, markanın heyecanını tüm Türkiye ile paylaşmak için 7 Mayıs’ta yola çıktı. Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek ve 26 Haziran tarihine kadar devam edecek olan ‘Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’ etkinlikleri, bugün Teras Park’ta katılımcılar ile buluştu. Denizlililer, etkinlikte, Peugeot markasının hem binek hem de hafif ticari araç ürün gamında bulunan tüm araçları ile tanışma ve bu araçları test etme imkanı buldu.

8 bin TL’ye varan indirimler!
Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2 kapsamında, özel kampanyalar düzenlendi. Konvoy organizasyonundan 1 hafta öncesinde başlayan kampanya ile sınırlı sayıda Peugeot modeli, 8 bin TL’ye varan indirimler ile sunuldu. İndirimler, 21 Haziran’a kadar, Sadıklar Peugeot’a gelen müşterilere alışverişlerinde uygulanacak.

Organizasyon dahilinde test imkanı sunuldu. Peugeot; 107, 206 Sedan, 206+, 207, 207 SW, 308, 3008, 5008, 407, 407 GT, 4007, Bipper, Partner Origin, Partner Tepee ve Boxer modelleri ile her kesime hitap eden geniş ürün gamını gözler önüne serdi. Türkiye’nin bir ucundan diğer ucuna yaklaşık 2 ay sürecek olan 2 TIR eşliğinde yola çıkacak konvoya, 20 kişiden fazla bir ekip eşlik ediyor. Markanın ‘Motion&Emotion’ sloganını benimseyen bu organizasyon ile Peugeot; etkinlik, işlevsellik ile heyecanı benzersiz bir şekilde bir araya getirdi. Organizasyon sırasında çeşitli animasyonlar, dance revolution ve simülatör yarışları düzenlendi. Aktivite sırasında çocuklar da unutulmadı, oluşturulan mini club kapsamında yüz boyama ve balon animasyonu yapıldı, mini disco ile çocuklar farklı eğlenceler yaşadı. Peugeot @mag kiosk ile Peugeot’nun kurumsal e-dergisini inceleme ve abone olma fırsatı sunuldu.

Dünyanın rallide tek bayan
ekibinin pilotu da vardı
Peugeot Sport Türkiye Pilotlarından Çiçek Güney de ‘Peugeot Fırsatlar Konvoyu 2’ye katılarak, Kıtalararası Ralli Şampiyonası ile ilgili heyecanı ziyaretçiler ile paylaştı. Peugeot Sport Türkiye Pilotlarından Burcu Çetinkaya ile birlikte, dünyada rallide yarışan tek bayan ekibi oluşturduklarını belirten Çiçek Güney, “Kıtalararası Ralli Şampiyonası’ndaki tek kadın ve tek Türk ekibiz. Türkiye’de yapılan Dünya Ralli Şampiyonası’nda da Türkler arasında en iyi takım olduk. Bu yarış çok iyi geçti. Pazar günü de Belçika’daki yarışa katılacağız. 12 etaptan oluşan Kıtalararası Ralli Şampiyonası’nda 12 ayak ve biz bu etapların 7’sine katılıyoruz. Peugeot Sport Türkiye olarak bize Türk Tanıtım Fonu da destek veriyor. Yarışlarda Türk bayrağını gururla taşıyoruz. Amacımız hem takım olarak yarışlarda en iyi dereceyi elde etmek hem de Peugeot’nun satış rakamlarını artırmak” dedi.

“Pazar payını artıracağız”
Teras Park’ta yapılan basın toplantısında konuşan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, Peugeot bayiliğini 1 ay önce aldıklarını hatırlatarak, “Denizli’de 1 senedir Peugeot bayiliği bulunmuyordu. Bu 1 senelik açığı kapatacağımıza inanıyorum. Önümüzdeki hafta içerisinde de Peugeot yetkili servisimiz açılacak. Peugeot’yu da bünyesine katan 63 yıllık Sadık Grubu olarak, Peugeot’nun pazar payını artıracağız” dedi.

Test sürüşü kazandırıyor
Peugeot Genel Satış Müdürü Uğur Ercan da firmanın hedefleri hakkında bilgi verdi. Ercan, geçen yıl ilkini düzenledikleri Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nda, 10 bin 100 test sürüşü yapıldığını, bu seneki konvoyda ise şimdiden geçen seneki test sürüşü rakamlarını geçtiklerini söyledi. Mayıs ayında Mersin’den başladıkları etkinliğe Denizli ile devam ettiklerini belirten Ercan, konvoyun Denizli’den Afyon’a gideceğini ve etkinliğin 26 Haziran’da Tekirdağ’da son bulacağını ifade etti. Ercan, 32 ilde yapılacak test sürüşüne katılanlar arasında çekiliş yapılacağını ve 1 kişinin Peugeot 308 CC kazanacağını belirtti. Çekiliş, İstanbul’da 2 Temmuz’da yapılacak.

Hedef, 36 bin araç satışı
Denizli’de Peugeot’un hak ettiği yeri alacağına inandığını söyleyen Ercan, “Peugeot olarak Denizli’de yüzde 7’lik pazar payımız vardı. Türkiye’de, 2010’un ilk 5 ayında yüzde 5.8’lik pazar payına sahip olduk. Geçen sene bu rakam 5.5’ti. Bu seneki hedefimiz ise yüzde 6’lık pazar payına sahip olmak. 2010’un ilk 5 ayında 12 bin 660 araç sattık. Hedefimiz, yılsonuna kadar bu sayıyı 36 binin üzerine çıkartmak” dedi.

Sadıklar Peugeot Şube Müdürü Pınar Öngören de Denizli halkını, Peugeot’nun yeni modellerini görmek üzere, 24 Mayıs’ta açılan Sadıklar Peugeot Plaza’ya beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı