REKLAMI GEÇ

Çınar Home Office Denizli’de bir ilk

Çınar Home Office Denizli’de bir ilk

İş hayatında birçok kolaylık sağlayan, ofis yönetim sistemi Denizli’de de hayata geçiyor. Çınar Home Office ile hayata geçiyor. Çınar Home Office, minimum maliyetle maksimum kalitede hizmet sunuyor. İşte Denizli’de bir ilk olan o sistemin ayrıntıları ve Çınar Home Office…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 10:53

Ofis Yönetim Sistemi; Şirketinizin sekreter, temizlik, asistan, teknik hizmetler ve servis gibi yardımcı personele ihtiyaç duyacağınız hizmetlerin en uygun maliyet ile çözümlenmesine yönelik bir sistem.

ic-1

Ofis Yönetim Sistemiyle; Ek personel giderlerinin yükünü taşımak zorunda kalmıyorsunuz. Çünkü Denizli’de bu hizmet alanının öncüsü olan Çınar Home Office’de personel olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü hizmeti, eğer siz isterseniz küçük bir katkı payı karşılığında alabiliyorsunuz.

ic-2
Ofis Yönetim Sistemiyle; Minimum maliyet ile maksimum hizmet kalitesine ulaşarak, Denizli’nin en yeni çalışma alanına sahip olacaksınız.

ic-3

Misafirlerinizin ve müşterilerinizin karşılanmasından, çocuğunuza alınacak doğum günü hediyesine, özel günleriniz için hazırlanmış ikram ve servislerinize, tüm uçak bileti ve tatil rezervasyonlarınızın takibine, ofis temizliğinden özel randevularınıza kadar her şeyi, Çınar Home Office, Ofis Yönetim Sistemi ile çözümleyebilirsiniz.

ic-4

İnşaat Mühendisi Nafiz Öz’ün sektöre kazandırdığı Çınar Home Office, Delikliçınar’da şehir yaşamının tüm alanlarına temas edebilen ve kolay ulaşım sağlanan bir noktada. Belediye, maliye, bankalar, sivil toplum kuruluşları ve odalarına yakın olmasıyla şehrin her türlü imkânından faydalanma olanağı da sunuyor.

ic

Çınar Home Office hakkında bilgi veren İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, “Çınar Home Office, tek yön olarak değiştirilerek sadece toplu taşıma araçlarına açılan Bayramyeri-Delikliçınar ve Atatürk Caddesi trafiğine alternatif olan Gürcan Caddesi üzerindedir. Çınar Home Office yeni yapılacak olan Denizli Belediyesi Katlı Otopark alanının karşında olması ile de çok doğru bir lokasyona sahiptir. Bu yönüyle bir cazibe merkezindedir. Metrobüs hattına çok yakın mesafede” dedi.

ic-nafiz-ozSistemin sağladığı kolaylıkları da anlatan Öz, “Çınar Home Office, hem kişisel olarak kullanılabilecek hemde şirketinizin irtibat ve yönetim ofisi olabilecek bir mimari anlayış ile tasarlanmıştır. Şirketler için Şehrin merkezinde prestij bürosu olabilecek kalitede, 24 saat güvenlik hizmeti verecek, ofis yönetim sistemidir. Bireysel doğal gaz ısıtma sistemli, asansörlü, jenaratörlü, otomatik yangın söndürme sistemli, klima alt yapısı yapılmış ve açık mutfak yapılarak anahtar teslimi olarak bitirilerek teslim edilecektir. Modern çizgilerden oluşan mimarisi ile şehrin kalbinde değeri sürekli artan bu cazibe merkezine yatırım yapan girişimcilerine daha çok kazandıracaktır. Çınar Home Office; Yatırımcılara ve kullanıcılara Denizli’de daha önce benzeri olmayan ve konumu itibariyle alternatifi olmayan bir hizmet mekanı sunmaktadır. Çınar Home Office ve sağladığı avantajlar hakkında daha kapsamlı bilgi almak için bize 261 88 66 – 0533 221 15 65 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı