REKLAMI GEÇ

Cinkaya Ailesi’nin korku dolu anları

Cinkaya Ailesi’nin korku dolu anları

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik saldırı girişimi sırasında Denizlili işadamı Yasin Cinkaya ailesi ile birlikte çatışmanın ortasında kalmış, tam anlamıyla ölümden dönmüştü. İşadamı Yasin Cinkaya’nın cep telefonu o anlarda kayıttaydı. 2 dakika 33 saniye boyunca yaşanan korku ve panik ile küçük çocukların yaşadıkları büyük korku kayıtlara yansıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 19:42

15 Temmuz gecesi Fethullahçı Terör Örgütü üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatilini geçirdiği Marmaris’teki Kıyı Residence’a saldırı gerçekleştirmiş, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Erdoğan otelden ayrılmış ve kurtulmuştu.

DEHŞETİ YAŞAYAN İSİMLERDEN BİRİYDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı yerde tatil yapan Denizlili işadamı Yasin Cinkaya ve ailesi, saldırının dehşetini en yakından yaşayan isimler olmuştu. Daha önce Cinkaya ve ailesinin yaşadıklarını ve ölümden nasıl döndüklerini haberleştirmiştik.

Yasin Cinkaya’nın cep telefonu o kurkunç saldırı esnasında kayıttaydı. Yaşanan büyük panik nedeniyle cep telefonu elinden düşen ve yalnızca sesleri kaydedebilen Cinkaya bu görüntüleri paylaştı.

KORKU, PANİK VE ÇARESİZLİK
2 dakika 33 saniye kayıtta kalan cep telefonu, saldırı anında Cinkaya Ailesi’nin yaşadığı korkuyu ve paniği tüm çıplaklığıyla ortaya koydu. Ailenin yaşadığı korku, küçük çocukların çığlıkları, büyüklerin teskin etmeye çalışmalarının yansıdı kayıtlarda 20 metre mesafeden gelen çatışma sesleri de yer alıyor.

Cinkaya ve ailenin büyükleri çocukları “Buraya gelemezler, bir şey yo” diyerek sakinleştirmeye çalışırken, çatışma uzun süre devam etti. Silah sesleriyle birlikte çok alçakta bulunan helikopterlerin de sesini duyan Cinkaya Ailesi’nin yaşadığı dehşet, bu kayıtlar ile çarpıcı bir şekilde ortaya çıktı.

TÜM AİLE ORADAYDI
Çatışmanın yaşandığı sitede işadamı Yasin Cinkaya tüm ailesi ile birlikte kalıyordu. Çatışma sırasında Gümüşler eski Belediye Başkanı, işadamı İbrahim Cinkaya ve eşi Fadime Cinkaya, Yasin Cinkaya’nın eşi Yasemin Cinkaya ve kızları Bade, Yasin Cinkaya’nın ablası Yasemin ve kardeşi Yeliz ile birlikte 5 yeğeni konut içinde bulunuyordu.

İŞTE O DEHŞET DOLU ANLAR…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı