REKLAMI GEÇ

COLOSSAE, DENİZLİ’NİN MARKASI OLACAK

COLOSSAE, DENİZLİ’NİN MARKASI OLACAK

Bir süre önce İşadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu tarafından satın alınan Colossae Thermal Otel, yenilenecek fiziki yapısı ve yeni yapılacak kongre merkezi ile Denizli’nin kongre turizminde önemli bir adım atacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Haziran 2010 Pazartesi, 17:55

Yeni yapılacak kongre merkezi ile ilgili Colossae Thermal Otel’de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Yavuz Erkmen, Colossae Thermal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu ve Colossae Thermal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan katıldı.

Colossae Thermal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, Colossae Thermal Otel’in İş Adamı Abdurrahman Karamanlıoğlu tarafından alınmasının ardından, çok önemli yatırımların gerçekleştiğini söyledi.

Colossae Thermal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Karamanlıoğlu da, Denizli’yi çok sevdiğini ve Denizli’de ilkleri gerçekleştirdiklerini belirterek, “Oteli almaya geldiğimizde önce beni karşılayan insanlara baktım. Bu güler yüzlü ekip böyleyse otelin tamamını gezmeye gerek yok dedim. Bu ekibi görünce oteli almaya karar verdim. Burada kullanılan malzemelerin çoğu diğer illerden gelmiş. Yenileme yaparken bütün ihtiyaçlarımızı Denizli’den karşıladık. Bütün arkadaşlarımız candan çalışıyorlar. Müşteri memnuniyeti konusunda çok olumlu mailler alıyoruz. Para kazanılır, ancak dostluk kazanılmaz. Ben Denizli’yi çok seviyorum. Gelecek hafta yeni yatırımlarımızın temelini atacağız. Kongre merkezinin temelini ise Kasım’da atacağız. Sadece para kazanmak için yatırım yapmıyoruz. Kurmuş olduğumuz aile vakfı ile hayırlar da yapıyoruz. Yeni yapılacak alanlar ile 80 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız. Yeni yapacağımız yer 10 bin m2 kapalı alan olacak ve bu alanda sağlık, güzellik ve kongre merkezi olacak” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, yerli ve yabancı turistlere ilimizi olumlu bir şekilde tanıtmanın önemli olduğunu vurgulayarak, “Abdurrahman Karamanlıoğlu burayı satın aldıktan sonra hepimizin takdir ettiği düşünceleri ortaya koydu. Bazılarını gerçekleştirdi, bazılarını da gerçekleştirme yolunda ilerliyor. Yapılan bu güzelliklerin Denizli kamuoyunda paylaşılsın bilinsin istedik. Bunların içerisinde en önemlisi, otelin fiziki olarak elden geçirilmesi, konsept olarak değişikliklerine gidilmesi ve yeni yatırımlara başlanmış olması. Denizli için çok önemli bir olayı da Abdurrahman Bey gerçekleştiriyor. Abdurrahman Bey, ilk geldikleri zaman, buranın geleceği için görüştüğümüzde, bölgemiz için en noksan konulardan birinin kongre turizmi olduğunu söylemiştik. Kendisi otelin karşısındaki yeri satın aldı. Kongre turizminin yapılabileceği bir yeni üniteyi de planlama aşamasında. İnşallah bunu gerçekleştirecekler. Kongrelerin Denizli’de yapılabilecek olması, bence Denizli turizminde çok önemli bir dönüm noktası olacak. Bugüne kadar Antalya’da veya diğer illerde yapılan kongreler, bundan sonra buraya doğru çekilebilecek. Bu Denizli için yeni bir başlangıç olacaktır. Temennimiz Abdurrahman Bey gibi diğer yatırımcılarımızın da bu anlamda yeni yatırımlar yaparak, bölgemizi bir kongre merkezi konumuna getirmesidir” dedi.

Vali Erkmen ayrıca, Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun Akköy Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ne fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve ayni ihtiyaçlarının giderilmesi için çok büyük yardımda bulunduğunu söyleyerek, otelin tadilatı dolayısıyla çıkan bir takım eşyaların fakir ailelere ulaştırılması için kendilerine verdiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı