REKLAMI GEÇ

DACİA DUSTER, İLK KEZ DENİZLİ’DE SATILDI

DACİA DUSTER, İLK KEZ DENİZLİ’DE SATILDI

Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan ve birkaç hafta önce piyasaya sürülen Dacia Duster, Türkiye’de ilk kez Sadık Grup’tan satın alındı. 2 adet Dacia Duster, Sadık Grup müşterilerine, törenle teslim edildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2010 Çarşamba, 17:56

Renault garantisi ile geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkan Dacia, otomotiv sektöründe dev adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Dacia; binek, logan ve hafif ticari modellerinin ardından şimdi de Duster ile 4×4 dünyasını alt üst etmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl tanıtımı yapılan ve birkaç hafta önce piyasaya sürülen Dacia Duster, Türkiye’de ilk kez Sadık Grup’ta satıldı. Türkiye’de ilk kez Dacia Duster satışını yapan Sadık Grup, bunu müşterileriyle birlikte kutladı. Sadık Grup’ta düzenlenen törenle, Dacia Dusterlar sahiplerine teslim edildi. Dacia Duster’ın Denizli’deki ilk sahipleri Mustafa Göbekci ve Yalçın Yıldırım, araçlarını aileleri ile birlikte teslim aldı. Türkiye’de ilk Dacia Duster’ın satışının kutlanması için pasta kesildi, ardından da araçların üzerindeki örtüler açılarak, araçların anahtarları sahiplerine teslim edildi.

Dört dörtlük bir araç
Sadık Grup Satış Müdürü Orhan Ekinci, “Daica Duster, her türlü yol koşuluna uygun, çekici, sağlam, güvenilir ve kullanımı kolay bir 4×4’ün ulaşılabilir ve ekonomik olabileceğini ispatlıyor” dedi. Dacia Duster’ın bu segmentte birçok ezberi bozacak bir araç olduğunu belirten Ekinci, “Dacia Duster, 29 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu ve fiyatı 44 bin liraya kadar varabiliyor. Bu fiyat ve sağlamlılıkla, Dacia Duster’ın satışlarının çok iyi olacağını umuyoruz. Şimdiden zaten 10 Haziran’a kadar gelecek olan Dacia Dusterlarımızın tümü satıldı” dedi. “Dacia Duster arazi aracında tabuları yıkmak üzere geliyor” diyen Ekinci, “Dacia Duster, karakteri, sağlamlığı, modern dizaynı, çevreciliği ve düşük yakıt tüketimiyle Türkiye’de çok geniş bir kitleye hitap edecek bir araç. Türkiye için 2010 yılında 2 bin 900 adetlik bir satış hedefleniyor” diye konuştu.

En büyük ayrıcalığı ise fiyatı
Ekinci, Dacia Duster’ın, gerçek bir arazi aracı performansı ve şok edecek fiyatıyla tabuları yıkmaya geldiğini belirterek, “Türkiye’nin hem pazara giriş segmenti olan B segmentinde hem de C segmentinde son derece geniş ve yüksek bir potansiyele sahip. Baktığımızda günümüzün bütün markaları hep daha iyisini, daha fazlasını, daha pahalı fiyata satma konumundalar. Bu markaların ilerlemesine ne yazık ki pazarımız yeterince cevap veremiyor. Hala yeni ve hesaplı bir otomobile ihtiyacı olan müşteriler pazarda çok büyük oranda mevcut.
İşte Dacia bu talebi karşılamak iddiasıyla pazarda yer alıyor. Bu potansiyelin verdiği cesaretle ürün gamımızdaki 6. modelimizi ticarileştiriyoruz. Dacia Duster’le 4×4’ün, bir arazi aracının hayalini kuran ve böyle bir araca sahip olmayı otomobil sahipliğinde en üst nokta olarak gören müşterilere orta sınıf ölçülerinde (4.31 metre uzunluk, 1,82 metre genişlik) bir otomobili, daha alt sınıf, küçük sınıf bir otomobilin fiyat konumunda piyasaya sunuyoruz” dedi. Dacia Duster sahibi olan Mustafa Göbekçi de aracı fiyatı ve yakıtta sağladığı tasarruf nedeniyle tercih ettiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı