REKLAMI GEÇ

Denizli bu adamı konuşuyor!

Denizli bu adamı konuşuyor!

Denizli, mevcut yönetimin işaret ettiği Esra Kasapoğlu Ünlü’nün karşısında DEGİAD 14. Dönem Başkan Adayı olan Hakan Urhan’ı konuşuyor. Uyuyan dev benzetmesi yaptığı DEGİAD için dikkat çekici bir süreç izleyen Urhan, henüz 39 yaşında. Urhan ilk kez kent gündemine yaptığı lüks konut projesiyle oturmuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2018 Çarşamba, 15:00

DEGİAD artık saatler kalan iki adaylı olağan genel kurulu ile kent gündeminde. Genel Sektreter Esra Kasapoğlu Ünlü’nün yanı sıra 14. Dönem başkanlığı için Hakan Urhan’ın da aday olduğu DEGİAD’da genel kurul süreci, seçim yarışı nedeniyle bir hayli hareketli ve renkli geçiyor.

URHAN DA MERAK UYANDIRDI
Şüphesiz bu duruma neden olan isim Hakan Urhan da DEGİAD’ın seçimlerinin sonucu kadar kentte merak uyandıran isim oldu. Urhan Denizli kamuoyunun yakından tanıdığı bir babanın oğlu ancak özellikle bunun avantajını kullanmak istemediği için dillendirilmesini sevmiyor. Genç işadamı Denizlispor’un eski başkanlarından Selami Urhan’ın büyük oğlu.

İKİ AYRI SEKTÖRDE SÖZ SAHİBİ
Hakan Urhan, iş yaşamını iki farklı sektörde aynı anda yürütüyor. Urhan Boya ile tekstil sektöründe faaliyet içinde olan genç işadamı, Urhan Gayrimenkul ile inşaat sektöründe.

ÜNİVERSİTE İSTANBUL, YÜKSEK NEWYORK’TA
Baba Selami Urhan’ın bayrağını devralmaya hazırlanan Urhan, İstanbul üniversitesi İnşaat Fakültesi Mezunu. Mastırını Newyork’ta yapan Urhan, evli ve bir çocuk babası. Urhan şu an 39 yaşında.

FLORA PARK İLK İMZASI
İnşaat sektöründe geçtiğimiz yıllarda yaşama geçirdikleri Flora Park konutlarıyla adından çok bahsettiren Urhan, rezidans ya da bir başka değişle lüks konut tipi şeklinde inşa ettikleri bu komplike yaşam alanı projesiyle sektöre başarılı bir giriş yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı