REKLAMI GEÇ

DEGİAD LİDERLE BULUŞTU

DEGİAD LİDERLE BULUŞTU

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD)’ın bu dönem başlayan ve ilki gerçekleşen “DEGİAD Liderlerle Buluşuyor” etkinliği kapsamında Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile İstanbul’da görüştü, tecrübelerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2014 Pazartesi, 17:20

Denizli’nin genç patronları Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) üyeleri, liderlerle buluşmaya devam ediyor. DEGİAD Liderlerle Buluşuyor, etkinlikleri çerçevesinde Türkiye’nin önemli kadın yöneticilerinden Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Denizlili genç patronları İstanbul Florya’daki Kanal D – CNN Türk genel merkezinde ağırladı.

ic

Buluşmaya, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ile yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı. Samimi bir ortamda geçen ve 2 saatten fazla süren görüşmede, Yalçındağ ile Denizlili genç patronlar uzun uzun sohbet etme ve tecrübelerden yararlanma fırsatı buldu. Yalçındağ; babası Aydın Doğan’ın iş yaşamı ve tecrübelerinin kendi iş hayatına yansıması, kendi tecrübeleri ve eğitimi ile iş yaşamında dikkat edilmesi gereken hususları DEGİAD üyeleri ile paylaştı.
Buluşmanın oldukça verimli geçtiğini belirten DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, “Türkiye ve dünyada önemli yerlere gelmiş liderlerin tecrübelerinden üyelerimizi faydalandırmak istiyoruz. Arzuhan Doğan Yalçındağ Hanımefendi ile güzel bir görüşme yaptık. Yeni randevular alıyoruz, önemli liderlerin tecrübelerini Denizli ekonomisine katkıya dönüştürme hedefindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı