REKLAMI GEÇ

DEGİAD’da Kasapoğlu ve Urhan aday

DEGİAD’da Kasapoğlu ve Urhan aday

DEGİAD, Eylül’de genel kurula gidiyor. Başkan Melek Sözkesen aday olmama kararı aldı. Alışıldığın aksine daha durgun bir dönem yaşayan derneğin yeni dönemde iki adayı var. Adaylardan biri DEGİAD Genel Sekreteri Esra Kasapoğlu bir diğeri ise efsane başkan Sadık Emre Çaputçu’nun yakın çevresinden işadamı Hakan Urhan.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2018 Pazartesi, 16:29

Sadık Emre Çaputçu ile birlikte son yılların en aktif ve dikkat çeken sivil toplum örgütlerinden biri haline gelen Denizli Genç İşadamları Derneği, Eylül’de olağan genel kurula gidiyor.

SÖZKESEN ADAY DEĞİL
Çaputçu’nun hastalığı nedeniyle görevi devrettiği iş kadını Melek Sözkesen, bundan önceki genel kurulda başarılı müteahhit Serdar Çıralı ile yarışmış, seçimlerden zaferle çıkmıştı. Beklentileri karşılayamadığı ve derneği daha pasif hale getirdiğine yönelik zaman zaman eleştiriler alan Melek Sözkesen, yeniden aday olmayacağını duyurdu.

İKİ İSİM ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Genel kurul için kısa sürede iki isim adaylığını açıkladı. Adaylardan biri DEGİAD Genel Sekreteri ve BASİAD Yönetim Kurulu üyesi Esra Kasapoğlu. Kasapoğlu, mevcut yönetimin aday olarak ortaya çıktı. Yeni dönemde başkanlığa talip olan bir başka isimse genç işadamı Hakan Urhan. Urhan Sadık Emre Çaputçu’nun yakın çevresinden ve sıkı diyalog içinde olduğu isimlerdendi.

İki güçlü ismin adaylığı nedeniyle Eylül’deki kongrenin oldukça heyecanlı ve çekişmeli olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı