REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ın etkinliği ertelendi

DEGİAD’ın etkinliği ertelendi

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin perakende, hizmet ve online ticaret sektörünün önemli isimlerini Denizli’de buluşturacağı etkinlik, yaşanan hava muhalefeti nedeniyle İstanbul-Denizli seferlerinin iptal edilmesinden ötürü 2 Nisan’a ertelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2015 Çarşamba, 14:10

Denizli Genç İşadamları Derneği’nden perakendecilik sektörü, online ticaret, hizmet sektörü ve bu sektörlerin dünyadaki gelişim sürecini masaya yatıracağı forumun, hava muhalefeti nedeniyle ertelendiği açıklaması geldi. 

DEGİAD, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen hava alanlarında yaşanan sefer iptallerinin yanı sıra, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Denizli için Perşembe ve Cuma günlerinde yoğun kar yağışının yaşanacağına dair uyarısı nedeniyle önemli buluşmanın ileri 2 Nisan 2015 tarihine ertelendiğini duyurdu.

19 Şubat Perşembe günü saat 14.00’ta başlaması planlanan ve Migros Genel Müdürü Özgür Tort, Ebay Türkiye Temsilcisi ve Gittigidiyor Genel Müdürü Gülfem Toygar, Markafoni Genel CEO’su İlker Baydar, Supplementler.com Kurucu Ortağı Cömert Tavaslıoğlu konuşmacı olarak katılacak olduğu etkinlik 2 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Denizli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Forum için tüm hazırlıklarımızı yapmış olmamıza rağmen, İstanbul’dan gelecek olan konuklarımızın ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntıların, ne yazık ki Denizli’de de, kar yağışı nedeniyle yaşanacağını bilgisini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu nedenle etkinliğimizi erteleme kararını mecburen aldık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı