REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ın yeni başkanı Urhan; “KAZANAN DEGİAD OLDU”

DEGİAD’ın yeni başkanı Urhan;  “KAZANAN DEGİAD OLDU”

DEGİAD’daki genel kurul hareketliliği dün yapılan seçimle son buldu. 27. Olağanüstü Genel Kurulla 14. Dönem Başkanlığı’na seçilen Hakan Urhan, başkanlığının ilk gününde tebrik mesajlarına boğuldu. Yeni yönetim, yoğun bir seçim çalışmasının ardından çalışma takvimini belirlemek için 18 Eylül Salı günü için toplanma kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2018 Cuma, 14:20

DEGİAD’ın yeni Başkanı Hakan Urhan, seçim sürecini değerlendirdi. Yorucu ve zevkli bir süreç geçirdiklerini söyleyen Urhan, seçim sonunda kazananın DEGİAD olduğunu belirtip, yanında olan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Başkan Urhan seçimlerin sükûnet içinde geçmesinin de örnek bir davranış olarak ön plana çıktığını söyledi.

Başkanlığının ilk gününde tebrik mesajlarına boğulan DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, yeni yönetim olarak çalışma takvimini ve izleyecekleri yolu belirlemek için önümüzdeki hafta Salı günü toplanacaklarını belirtip, “ Üyelere dokunmak ve iletişim kurmakla yola çıktık. Bu alışkanlığımızı devam ettireceğiz. En önem verdiğimiz konulardan bir tanesi bu. DEGİAD çatısı altında birlik ve beraberliği güçlendirmemiz gerekiyor. Bir kulüp havasındaki DEGİAD’ı kentte söz sahibi olan bir konuma taşımalıyız. Ekibimizle birlikte kendimize güveniyoruz. Çok güzel işler yapacağız. Tecrübesinden ve bilgisinden yararlanacağımız bir çok işadamı var. Artık DEGİAD içinde birbirlerini tanımayan ve ne işle meşgul olduğunu bilmeyen kimse kalmayacak. Öncelikle üyelerimiz arasındaki bağı güçlendireceğiz. Çok işimiz var ve hırslıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı