REKLAMI GEÇ

DEGİAD’ın yeni yönetimi protokol ziyaretlerine başladı

DEGİAD’ın yeni yönetimi protokol ziyaretlerine başladı

DEGİAD’ın yeni başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu protokol ziyaretlerine başladı. Vali Hasan Karahan ve Başsavcı Ergül Yılmaz’ın yanı sıra Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Başkanlarını makamda ziyaret eden DEGİAD yöneticileri, kendilerini tanıttı, yol haritaları hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2018 Cuma, 17:51

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin yeni yönetim kurulu, Başkan Hakan Urhan önderliğinde protokol ziyaretlerine başladı. Hakan Urhan ve kurmayları kent protokolünü sırasıyla ziyaret ediyor, kendilerini tanıtırken, yol haritaları konusunda bilgiler veriyor.

Hakan Urhan ve ekibinin ilk durağı Vali Hasan Karahan’dı. Vali Karahan’ı makamında ziyaret eden genç işadamları, DEGİAD olarak kente olumlu katkı koymak için her türlü göreve hazır olduklarını belirtti.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz’ı da makamında ziyaret eden DEGİAD’lı yöneticiler protokol ziyaretleri kapsamında Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile de bir araya geldi.

DEGİAD’ın yeni döneminde taşın altına elini koyan, sadece iş dünyası değil kent değerleri konusunda da projeler üreterek, AR-GE çalışmaları yaparak sorumluluklarından daha fazlasını ortaya koymaya çalışan bir rol üstleneceğini aktaran DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ziyaretlerin devam edeceğini duyurdu.

“Bizler DEGİAD’ın yeni yönetimi olarak kentin önemli dinamiklerini ve isimlerini ziyaret edip hem kendimizi hem de projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Urhan, kapılarını kendilerine açan tüm isimlere de teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı