REKLAMI GEÇ

Denizi Denizli’ye taşıdılar

Yaklaşık 7 yıldır balık ve deniz mahsulleri üzerine Denizlililere farklı bir damak zevki yaşattıklarını söyleyen Sevinç Balık Restoran’ın İşletme Müdürü İshak Atik, tüm ürünlerinin taze ve kaliteli olduğunu bu bakımdan Denizli’de tek olduklarını kaydetti

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Denizli’nin nezih balık restoranlarından Sevinç Balık Restoran, 7 yıldır izledikleri çizginin sonucunda haklı olarak başarılarının gururunu yaşıyor. Ürün kalitesini ve müşteri portföyünü hiç değiştirmeyen Sevinç Balık Restoran, adeta bu konuda kulüpleşmekte.
 

Ustasından garsonuna kadar kaliteden ödün vermediklerini söyleyen Sevinç Balık Restoran İşletme Müdürü İshak Atik, bu çizgiden vazgeçmeyeceklerini kaydetti. Tüm balık ve deniz mahsullerini bünyelerinde bulundurduklarını da sözlerine ekleyen Atik, birçok konuda Denizli’de tek olduklarının altını çizdi. Atik, “Yaklaşık 7 yıl önce temellerini attığımız restoranımız, aradan geçen yıllara rağmen çizgisini hiç bozmadı. Yemeklerde kullandığımız malzemelerden, servise kadar kaliteden asla ödün vermedik. Dolayısıyla durum böyle olunca ciddi ve kaliteli bir restoran olmak kaçınılmaz oluyor. Oturmuş müşteri portföyümüzle de adeta kulvarımızda kulüpleşiyoruz. Bundan sonraki hedeflerimiz ve çalışma şeklimiz aynı şekilde olacaktır. Tüm Denizli halkını farklı bir balık lezzeti tatmaları için restoranımıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı