REKLAMI GEÇ

DENİF 2017 açıldı

DENİF 2017 açıldı

Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı (DENİF) açıldı. Açılışta gerçekleştirilen konuşmalarda işsizliğin engellenmesi için yürütülen projeler ele alındı, Denizli’nin bu alandaki fotoğrafı çekildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2017 Cuma, 17:07

Denizli İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın açılış törenine Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Baloğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediye Genel Seketeri Mustafa Ünal, Pamukkale Üniversitesi Rektör V. Prof. Dr. Erdinç Duru, Türkiye İş kurumu Genel Müdürlüğü İşgücü Piyasası ve İstatistik Dairesi Başkanı Abdüllatif Gökdere, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdullah Mersin, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü V. Fatih Işık, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, STK temsilcileri, işverenler ve vatandaşlar katıldı.

“SEFERBERLİK SÜRÜYOR”
Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası Yerleşkesinde gerçekleştirilen fuarın açılışında konuşan Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sayın Fatih Işık, Türkiye İş Kurumu olarak, işgücü piyasalarında geniş kitlelere kaliteli hizmetler vermeyi, klasik iş ve işçi bulma hizmetlerinin ötesinde aktif ve pasif işgücü programlarını etkin uygulamayı, bölgemizin işsizlik sorununa çözümler üretmeyi ve modern bir istihdam kurumu olarak faaliyetlerini sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Işık, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıları sonrasında işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Konya’da başlattığı ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında çalışmalarımıza yön veriyoruz. Denizli’de yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımıza iş bulma konusunda en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü, İşgücü Piyasası ve İstatistik Dairesi Başkanı Abdüllatif Gökdere ise, “Cumhuriyetimizin 100. yaşına erişmenin kıvancını yaşamak üzere olduğumuz bu süreçte, ülke tarihimiz açısından önemli bir virajı daha ardımızda bıraktık. İŞKUR olarak Cumhurbaşkanı ve hükümetin, hain planlar karşısındaki kararlı duruşu ile ‘hiç durmadan yola devam‘ düsturuyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmekte ve eşsiz ülkemize ve aziz milletimize hizmet yolunda, 2023 hedeflerine ulaşmak için emin adımlarla ilerlemekteyiz” dedi.

“DENİZLİ ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”
Vali Yardımcısı Ali Cergibozan da Denizli’nin sanayi ve ticarette lokomotif bir il olarak Türkiye’de işsizliğin azaltılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Cergibozan, “Denizli mermer, teksil, kablo gibi güçlü sanayisi ile kendi kendine yetebilen illerimizden biridir. Denizli’deki iş potansiyelinin iyi değerlendirilmesinde ve işsizliğin düşürülmesinde İŞKUR’un rolü büyük” dedi.

İki gün süren fuarda, farklı sektörlerden 53 firma vatandaşla buluşma imkanı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı