REKLAMI GEÇ

Eymer’in Yüzü Silver İle Güldü

Eymer’in Yüzü Silver İle Güldü

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda 14 yılını geride bırakan Denizli’nin mermer sektöründeki marka firmalarından EYMER, fuara bu yıl yeni ürünü Silver ile katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 14:19

Denizlihaber.com’un İzmir Marble Fuarı’na katılan Denizlili firmalar ile ilgili detay haberleri devam ediyor. Sektörün dünyadaki en büyük 3. Fuarı olarak gösterilen İzmir Marble Fuarı’na katılan Denizlili firmalardan biri de EYMER’di. Bu yıl önemli organizasyona 14. Kez katılan EYMER, yenilikçi tavrını bu yıl da sergiledi.

Son yıllarda kendilerine ait siyah mermer ile hum ulusal hem de uluslararası pazarda adından sıkça bahsettiren EYMER, bu kez Afyon’daki ocaklarından çıkardıkları Silver traverten ile gövde gösterisi yaptı.

Zengin ürün çeşitliliğine sahip mermer ürünleriyle yıllık 1 milyon metrekare işlenmiş taş satışı gerçekleştiren EYMER, sektörün kritik fuarlarına 4 yıldır farklı konseptlerle katılıyor. Bu yılda katılımcıların dikkatini çeken şıklıktaki stantlarının yanı sıra Silver travertenle öne çıkan EYMER, 62 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat ile Denizli’nin önemli ihracatçıları arasında.

Siyah mermer ve travertenin dışında Muğla beyazı ve beji olarak bilenen mermer çeşitleriyle pazarda hakim olan EYMER’in Pazarlama sorumlusu Rabia Eyüpoğlu, trend ürünü Silver mermerin son zamanlarda en çok ilgi gören ürünleri olduğunu dile getirirken “Silver gerçekten ABD’den Asya’ya kadar birçok müşterimizin ilgisini çekiyor. Fuarda standımızı ziyaret eden alıcıların da yine en çok sorduğu ürünlerden biri Silver” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı