REKLAMI GEÇ

Mali Müşavir Semra Tekin büro açtı

Mali Müşavir Semra Tekin büro açtı

Denizli SMMMO ailesine yeni katılan mali müşavir Semra Tekin stajını tamamladıktan sonra büro açtı. Açılışta konuşan Oda Başkanı Horzum önemli mesajlar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 10:05

Önce bilgisayar programcılığı okuyan daha sonra dikey geçiş yaparak mali müşavirlik mesleğine yönelen Semra Tekin 10 yıllık bir serüvenin ardından stajını da tamamlayarak mesleğe ilk adımını attı. Staj dönemi sonrası bordrolu çalışmak yerine büro açmayı tercih eden Tekin’in Gülcan Mahallesi’ndeki ofisinin açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Açılış kurdelesini Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum, Semra Tekin ve eşi Kadir Tekin birlikte yaptı. Çifti oğulları Doruk da yalnız bırakmadı.

Bir arkadaşının tavsiyesi ile mali müşavirlik mesleğini seçen Semra Tekin; “Bugün benim ikinci bir doğum günüm. Ailemin desteği ile belgemi aldım. Odamız her zaman yanımda durdu. Büro açma konusunda da beni teşvik etti. Oda Başkanımız Ali Osman Horzum hayallerimin peşinden gitmemi tavsiye etti. Ben de hayalimi gerçekleştirdim” diye konuştu.

Açılışta konuşan Başkan Horzum ise Semra Tekin’in bordrolu çalışmak yerine kendi bürosunu açmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kolay olanı seçmedi. İstihdama katkı koymayı tercih etti. Kendisini tebrik ediyorum. Bizler de meslek mensupları olarak hükümetin desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Özellikle KOSGEB’in girişimci kadın meslektaşlarımıza destek olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı