REKLAMI GEÇ

Hayal etti, hobisini işletmeye dönüştürdü

Hayal etti, hobisini işletmeye dönüştürdü

Bahçelievler’deki Özel Sağlık Hastanesi karşısında hem mini restoran hem de cafe hizmeti sunan NO40’ın sahibi Betül Okçu, moda-tasarımdan ev yemeklerine uzanan iş yaşamı adeta bayanlara örnek olacak türden. Klasik kafe anlayışını değiştiren Okçu, NO40 ile kahvaltı, ev yemekleri ve akşam saatlerindeki tatlı ve pasta keyfini saat 21.00’e kadar müşterilerine sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2017 Cuma, 08:00

Bahçelievler Mahallesi’ndeki Özel Sağlık Hastanesi karşısında hizmet vermeye başlayan NO40 Cafe, özellikle ev yemekleri ve pastaları sevenlerin aranan mekanı haline geldi.

Özellikle bayanlara örnek olacak iş hayatında, mesleği moda-tasarım iken kendini bir anda cafe işletmeciliğinde bulan Betül Okçu, NO40 adını verdiği işletmesinde kendi elleriyle hazırladığı ev yemekleri, pasta çeşitleri ve tatlıları müşterilerine sunuyor.

NO40’IN HİKAYESİ
Cafe’nin adının NO40 olmasının da ilginç hikayesi var. Betül Okçu, üniversite eğitimini moda-tasarım bölümünde tamamlamış ve bir süre mesleğini uygulamış. İki çocuk annesi Betül Okçu, çocuklarıyla ilgilenmesi gerektiği için 15 yıl mesleğine ara vermek zorunda kalmış ve iş konusunda başka arayışlar içine girmiş. Çocukluğundan beri mutfağı seven Betül Okçu, çevresindekilerin de teşviki ile hem cafe hem de mini restoran hizmeti verecek bir işyeri hayal etmiş. Sonrasında KOSGEB desteği ile hayalini gerçeğe çevirmiş. Şubat ayında hizmete giren işyerinin adını da 40 yaşında böyle bir işyeri açtığı için NO40 koymuş.

UYGUN FİYATA KALİTELİ HİZMET
NO40’ı açtığı gün koyduğu prensiplerini hiç bozmayan İşletme Sahibi Betül Okçu, kurduğu 5 kişilik ekibi ile müşterilerine uygun fiyata kaliteli hizmet sunmaya çaba harcadığını belirtti. Müşterilerine sundukları pasta, tatlı ve ev yemeklerinin tamamen kendi imal ettikleri ürünler olduğunu belirten Okçu, “Sabah kahvaltısı ile sabah saat 07.00’de başlayan hizmetimiz, öğle saatlerinde etli ve sebzeli olmak üzere en az 4 çeşit ev yemeği ile devam ediyor. Akşam saatlerinde ise, pasta, tatlı ve kurabiye çeşitlerimiz ve sıcak-soğuk her türlü içecek ile akşam 21.00’e kadar hizmet veriyoruz. İki adet teras ve iç mekânımız da mini toplantılara olanak sağlıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı