REKLAMI GEÇ

Sarar, DEGİAD’a konuk oldu

Sarar, DEGİAD’a konuk oldu

Sarar markasının yaratıcılarından Cemalettin Sarar, Denizlili genç işadamlarına iş ve özel yaşamında başardıkları ve başaramadıklarını açık yüreklilikle anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 14:09

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), Türkiye’nin duayen işadamlarını ağırlamaya devam ediyor. Derneğin Mart ayı sohbet sofraları yemeğinde genç işadamlarıyla bir araya gelen Sarar markasının yaratıcılarından Cemalettin Sarar, uzun, keyifli, doyurucu anlatımı ile çocukluğundan bugüne dek işleriyle, özel yaşamıyla ve yaşadıkları, başardıkları, başaramadıkları, hayalleri ve hedeflerini büyük bir açık yüreklilikle anlattı.

Soru-cevap şeklinde geçen sohbette Sarar, yeni bir işe başlarken başarılı olmanın sırlarını da verdi. Sarar, ilkeli olmak, kendine, çalışma arkadaşlarına, müşterilerine, herkese karşı dürüst olmak, sermaye planlamasını doğru yapmak, doğru çalışma arkadaşları seçmek, yeni sektör arayışlarını daima sürdürmek gibi önemli ipuçları ile genç işadamlarının ufkunu açtı.

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, Mart ayı Türk Dünya Havlu Bornoz Günü kapsamına denk geldiği için Cemalettin Sarar’a da bornoz giydirip, bornozun ve markalaşmanın önemine bir kez daha vurgu yaptıklarını belirtti. Sarar’a ayrıca DOÇEV Hatıra Ormanı’na katkısı nedeniyle bağış belgesi takdim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı